Mondo News

Horoscop 14 noiembrie 2017. Verificare de buget si probleme minore de sănătate

Marti, 14 Noiembrie 2017 01:13
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 14 noiembrie 2017. Verificare de buget si probleme minore de sănătate

Horoscop 14 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru ziua de marți aferente fiecărei zodii în parte.

Taurii au batăi de cap în dragoste-Horoscop 14 noiembrie 2017

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, dar este nevoie să fii prudent și să-ți selectezi prioritățile. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales pe segmentele sistemului digestiv. Remediile naturiste, odihna, detașarea de neplăcerile cotidiene sunt cele mai indicate. Ferește-te de consultații și analize medicale, deoarece sunt momente pasagere.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile sentimentale îți pot da bătăi de cap, pentru că ești foarte preocupat cu sarcinile de serviciu. Astfel îți neglijezi îndatoririle față de persoana iubita sau față de copii. Este bine să lași deoparte alte activități și să te implici mai mult în capitolul amoros. Cu puțin efort și bunăvoința vei reuși să te împărți echitabil și în plan personal și plan profesional.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dorința de a sta acasă, printre membrii familiei este foarte accentuată. Pe de altă parte ai și multe treburi gospodărești restante. Astăzi sunt momente favorabile, atât pentru a dialoga cu cei dragi, cât și pentru a-ți rezolva tot soiul de chestiuni patrimoniale. Totuși, la serviciu ești solicitat din plin, însă cu puțin efort și bunăvoință te vei descurca onorabil.

Fecioarele trebuie să-și facă un plan-Horoscop 14 noiembrie 2017

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi cu multă forfota, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Foarte multe informații se vor vehicula în preajma ta, însă nu toate îți sunt de folos. Este bine să fii prudent în comunicare, deoarece există riscul să vorbești prea mult și fără rost. Chiar dacă ceilalți te provoacă, dorind în secret să-ți afle planurile, tu vorbește doar strictul necesar.

Leu (23 iulie – 22 august)

Tema principală a zilei este legată de veniturile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată. Se pare că în urmă discuțiilor cu un prieten sau cu o persoană care te sprijină în domeniul profesional vei află modalități noi de a câștiga mai mult. Controlează-ți reacțiile și ascultă ce ți se spune. Însă, luarea deciziilor lasă-le pentru zilele urmatoare.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Alcătuiește planuri pentru cel puțin o lună de zile de acum încolo. Inspirația pare că vine dintr-o zona necunoscută, însă vei constata că sunt exact ideile, sugestiile de care ai nevoie. Persoanele din anturajul apropiat îți pot veni în ajutor cu informații deosebite. Însă, tu ar trebui doar să asculți, să iei aminte și să consemnezi într-un jurnal secret tot ceera ce dorești să faci.

Balanțele au ușoare probleme de sănătate-Horoscop 14 noiembrie 2017

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este bine să fii discret și să te ocupi numai de treburi ușoare, de rutină. Provocările din segmentul profesional sunt majore și, pe cât posibil, onorează-ți sarcinile de lucru, apelând chiar și la ajutorul colegilor. Sănătatea este vulnerabilă, însă evita consultațiile și analizele medicale deoarece există riscul unor erori greu de ameliorat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este vremea relaționării cu prietenii, cu persoanele alături de care ești implicat în proiecte profesionale sau plănuiești să te alături unora. Se pot pune bazele unor colaborări de lungă durata, care vor implică și relații cu străinătatea, fie prin colaboratori din alte țări, fie desfășurând tu activități în locații îndepărtate. Deocamdată, ia aminte la cele discutate astazi.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astrele îți încurajează relațiile cu șefii sau cu persoanele care te pot sprijini în diverse proiecte personale și profesionale. Forfota de la serviciu te poate obosi mult, de aceea fii prudent și selectează prioritățile. Sunt posibile tensiuni în relațiile colegiale, așa încât este bine să nu te bazezi pe ajutorul lor. După-amiază este favorabilă dialogului cu membrii familiei.

Vărsătorii își verifică bugetul-Horoscop 14 noiembrie 2017

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dorinta de comunicare este mare. Astfel ai șanse să vorbești cu multe persoane, dar persoane importante, de la care poți învață subiecte interesante. Pe de altă parte îți sunt susținute planurile de călătorii sau de instruire, necesare în domeniul profesional în care activezi. Ferește-te de a oferi sfaturi sau de a povești prea multe detalii personale despre tine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o zi bună pentru a verifica bugetul de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești ceva bani dintr-o colaborare, dar și partenerul de viață sau colaboratorii te vor susține material. Dacă vei privi dincolo de aparențele cotidiene vei constata că încet, dar sigur, ți se deschid alte variante de câștig de la și prin alții. Totul este să ai răbdare și să cheltuiești strictul necesar.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Relatiile parteneriale sunt accentuate, datorită banilor și bunurilor pe care le folosești și administrezi împreună cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii. Pe de o parte s-ar putea să primești tu susținere materială de la aceste persoane. Însă, pe de altă parte tu la rândul tău vei fi nevoit, fie să plătești restante, fie pur și simplu să ajuți pe cineva drag aflat la nevoie.

Sursa foto:


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Keith Richards, Rolling Stones, alcool, renuntare Keith Richards de la Rolling Stones a renunţat “aproape complet” la alcool


minivacanta, revelion 2019, craciun, guvern, zile libere, oug Minivacanță pentru bugetari de Crăciun și Revelion. Guvernul acordă bugetarilor încă două zile libere la acest final de an!


Horoscop 13 decembrie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 13 decembrie 2018. Gemenii sunt de neoprit, iar Leii triumfă într-o confruntare aprinsă


dwayne johnson , the rock , dwayne the rock johnson , dwayne johnson poze Dwaine “The Rock” Johnson, în tinerețe. O imagine din anii ’90 este virală pe internet