Mondo News

Horoscop 14 iunie 2018. Taurii pot avea câștiguri substanțiale, iar Racii pot medita pe îndelete

Miercuri, 13 Iunie 2018 23:03
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 14 iunie 2018. Taurii pot avea câștiguri substanțiale, iar Racii pot medita pe îndelete

Horoscopul zilei de joi, 14 iunie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii pot avea câștiguri substanțiale

Horoscop 14 iunie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte din varii motive. Neplăceri ar putea apărea de la faptul că un membru al familiei îți face alt program, fără să-ți ceară în prealabil acordul. Însă, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te descurci printre hățișurile zilei. Prieteni, simple cunoștințe, chiar și vecini vor veni în prejma ta fie pentru a-ți cere sfaturi, fie doar pentru a te saluta.

Horoscop 14 iunie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunt posibile câștiguri financiare substanțiale dinspre segmentul profesional în care activezi. Astfel, starea ta de spirit se va îmbunătăți, ba chiar vei fi tentat să cheltuiești ceva bani și pentru cei dragi, mai puțin norocoși astăzi decât tine. Însă, ferește-te să fii prea rigid în idei sau prea insistent cu implicarea ta în treburile altora. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu cei dragi.

Horoscop 14 iunie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi cu multă încărcătură emoțională. Astfel, relațiile cu ceilalți devin tensionate, iar implicarea ta în prea multe activități duce la rezultate nesatisfăcătoare. Se recomandă prudență mai ales în relațiile cu șefii sau cu oficialii diverselor instituții contactate. Tendința de a respinge regulile sau ideile altora este mare și neverosimilă. Relaxează-te, nimeni n-are nimic cu tine.

Racii pot medita pe îndelete

Horoscop 14 iunie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cel mai bine te simți în locuri liniștite, departe de tot și toate. Minunat este că va apărea un context potrivit pentru a medita pe îndelete la relațiile și situațiile din viață ta. Vei reuși să depistezi punctele slabe, nemulțumirile ascunse, însă totodată vei află și soluții de îmbunătățire sau ameliorare a lor. Îngrijește-ți sănătatea, odihnește-te și înconjoară-te de lucruri frumoase.

Horoscop 14 iunie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Interesante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii. Ușor, rapid și chiar gratis vei primi informații utile și sfaturi deosebite. Însă pentru a echilibra balanța darurilor este bine să mulțumești sincer celor care vin spre tine, indiferent dacă cele auzite îți fac plăcere sau nu. Totul concură astăzi la bunăstarea ta materială pe de o parte și la dezvoltarea personală, pe de alta.

Horoscop 14 iunie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ești o mică vedetă în segmentul socio-profesional în care activezi. Colegi, șefi, chiar și prieteni vin spre tine fie pentru a-ți admira performanțele, fie pentru a te atenționa să-ți îmbunătățești prestația la locul de muncă. Unele momente ale zilei pot fi anoste, delicate mai ales în relația cu șefii, de aceea fii precaut. După-amiaza este potrivită activităților gospodărești.

Balanțele au parte de un schimb de informații

Horoscop 14 iunie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o zi favorabilă activităților de învățare, de schimb de informații, cam tot ce ține de sfera intelectuală poți întreprinde cu succes. Posibil să întâmpini ceva neplăceri în relațiile cu ceilalți, mai ales în cele care presupun lucrul profesional în comun. Pentru a-ți relaxa mintea, gândește-te la un plan de călătorie peste mari și țări sau la abordarea unui nou stil de viață sau de muncă.

Horoscop 14 iunie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua îți aduce în atenție segmentul financiar comun cu alții cum ar fi plata facturilor, taxelor, achiziționarea unor bunuri sau servicii. De asemenea poți relaționa destul de bine cu specialiști în finanțe, te poți informa asupra păstrării în siguranță a banilor și bunurilor personale sau parteneriale. Ferește-te de a te implica în cheltuieli nefondate sau în câștiguri iluzorii!

Horoscop 14 iunie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Relațiile parteneriale sunt disonante, probabil deoarece ești foarte orientat spre scopurile tale personale și nu ții cont nici de partenerul de viață, nici de colaboratori nici de partenerii de afaceri. Oprește-te din iureșul treburilor tale și privește atent la ceilalți. Nemulțumirile lor sunt fondate, iar acum sunt momente potrivite pentru a dizolvă multe din animozitățile acumulate.

Vărsătorii trebuie să aibă o gândire pozitivă

Horoscop 14 iunie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se pare că ai multe treburi de rutină de rezolvat atât în plan personal acasă, cât și în plan profesional la serviciu. Totuși, dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de priorități, pentru că ai nevoie de odihnă. Se pot evidenția unele afecțiuni ale sistemului respirator. De evitat consultațiile și analizele medicale pentru că sunt momente pasagere și le poți depăși cu bine.

Horoscop 14 iunie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O zi în care relațiile sentimentale par să-ți ofere relaxare, distracție și discuții interesante pe teme financiare sau filozofice. Totuși se pot ivi niscai neguri de la banalități, de aceea fii prudent și evita îngăduitor provocările. Pe de altă parte, orientează-ți eforturile spre un hobby sau spre a te recrea în natură alături de cei dragi. Cultivă conștient și permanent gândirea pozitivă.

Horoscop 14 iunie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Apropierea de familie, de rude, de obiectele și locurile dragi din copilărie te îmbie astăzi să te pierzi într-o dulce visare la vremuri demult apuse. Minunat este că te poți concentra în același timp și la activitățile cotidiene, fără să-ți fie afectate capacitățile de lucru. Depinde numai de tine să însuflețești atmosfera de acasă sau să reiei legătură cu cei dragi. Fii înțelegător cu toată lumea!

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 18 octombrie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 octombrie 2018. Gemenii primesc vești alarmante din străinătate, iar Balanțele se gândesc la o petrecere


italia, fotbalist roman, cremonese, vasile mogos, altercatie, Italia. Un fotbalist român riscă să ajungă la închisoare


Nemesio Oseguera Cervantes, Jalisco Noua Generaţie, recompensa, sua, zece milioane dolari SUA oferă o recompensă de 10 milioane de dolari pentru orice informație legată de El Mencho


horoscop 17 octombrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2018.Vărsătorii sunt expuși social, iar Balanțele își reevaluează relațiile