Mondo News

Horoscop 13 martie 2018. Solicitare, un divorț sau un partaj și atenție la sfaturile celorlalți

Luni, 12 Martie 2018 20:59
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 13 martie 2018. Solicitare, un divorț sau un partaj și atenție la sfaturile celorlalți

Horoscopul zilei de marți, 13 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii trec printr-un divorț sau un partaj

Horoscop 13 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Posibil să fii nevoit să te împărți între îndatoririle socio-profesionale și cele domestice. Tentante sunt cele profesionale, însă membrii familiei și urgențele casei îți vor atrage în mod special atenția. Dacă te focusezi prea mult pe treburile din afara planului familial riști să gafezi, deoarece contextul astral îți susține prea puțin demersurile în acest sens. Găsește un echilibru just și rezolvă prioritățile.

Horoscop 13 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te gândești la multe subiecte astăzi, fiindu-ți dificil să te stabilești clar asupra unuia. Astfel și comunicarea cu ceilalți sau luarea deciziilor au de suferit. Liniștește-te și ai răbdare să se desfășoare cursul firesc al evenimentelor. Posibil să primești o ofertă de colaborare în străinătate sau cu parteneri străini. Deocamdată informează-te corespunzător și lasă concluziile pentru zilele următoare.

Horoscop 13 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nemulțumirile privitoare la banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții sunt mari astăzi. În mod special în relația cu partenerul de viață se poate pune problema unui divorț, a partajului în urma separării. Fii prudent și sfătuiește-te cu persoane autorizate în domeniul financiar și juridic. Ai încredere că până la urmă vei depăși cu bine această perioadă. Dincolo de aparențe, totul are explicații.

Fecioarele vor fi plăcut surprinse de persoanele apropiate

Horoscop 13 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Indiferent ce-ți oferă ceilalți, tot ești nemulțumit. Doreșți să se facă lucrurile numai cum vrei tu, pe considerentul că știi foarte bine evenimentele din jurul tău. Fii prudent, pentru că astăzi există un risc mare de a te amăgi. Depune eforturile necesare și detașează-te de ceea ce se petrece în jurul tău. Observând de pe margine oamenii și manifestările lor, te vei relaxa într-un anume fel.

Horoscop 13 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ar fi minunat să te plimbi prin parcuri, să te joci cu animalele de companie și să visezi cu ochii deschiși la o lume mai bună. Cu toate că stările de spirit sunt fluctuante, organismul încă este obosit, diversitatea naturii înconjurătoare te poate ajută să depășești cu bine perioada actuală. La serviciu există tensiuni și discuții aprinse, de aceea fii prudent, discret și ocupă-te numai de sarcinile tale.

Horoscop 13 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Organizează-ți programul zilei, astfel încât să ai timp suficient și pentru un hobby. Foarte ușor îți poți etala talentele, alături de oamenii dragi. Pe de altă parte, copiii sau persoană iubită îți pot reproșa faptul că ții cont numai de nevoile și mofturile tale. Oprește-te preț de câteva momente și îndreaptă-ți atenția, dar și afecțiunea spre cei dragi. Te va suprinde plăcut reacția lor.

Scorpionii sunt solicitați foarte mult de rude

Horoscop 13 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai sta acasă, însă multe treburi te așteaptă în afara ei. Atmosfera din sânul familiei este tensionată, pentru că fiecare membru al său are alte așteptări de la ceilalți sau, pur simplu, fiecare se gândește la ale sale. Detașează-te, rezolva-ți treburile personale și depune eforturi să aduci căldură și armonie în cămin. Ceilalți îți vor aprecia eforturile și chiar te vor răsplăti cu mici favoruri.

Horoscop 13 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eșți solicitat mult de către prietenii și rudele apropiate. Mentalul îți este obosit, fiind mai dificil astăzi să-ți concentrezi atenția spre un subiect sau pe problemele altora. Oferă sfaturi cu măsură și nu te lăsa impresionat de situațiile în care se află ceilalți. Călătoriile pe distanțe scurte, cu scopul de a rezolva chestiuni domestice sau pentru a te întâlni cu câte cineva sunt frecvente pe tot parcursul zilei.

Horoscop 13 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Te preocupă în mod special capitolul financiar și anume găsirea unor posibilități noi de câștig dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată lasă doar în faza de gând sau planuri scrise ceea ce intenționezi să faci în acest sens. Posibil să te răzgândeșți în zilele următoare sau pur și simplu să apară de la sine variante nebănuite de câștig. Nu se recomandă astăzi cumpărături, decât strictul necesar.

Peștii ar trebui să țină cont și de sfaturile altora

Horoscop 13 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Oscilezi mult astăzi în gânduri, decizii, vorbe și fapte. Ca să-ți găsești echilibrul sufletesc, ocupă-te numai de acele activități care îți fac plăcere sau stai de vorba numai cu oamenii care te susțin cu adevărat. Ferește-te de spații aglomerate, discuții ample sau luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Cel puțin la capitolul financiar se pare că stai bine, așa încât bucură-te de acest lucru și mergi la cumpărături ușoare.

Horoscop 13 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Departe de ochii și urechile majorității poți plănui, împreună cu cineva de încredere din anturajul apropiat o colaborare pe termen lung. Însă, ar fi bine că deocamdată să lași lucrurile în stadiul de discuție sau plan. Zilele următoare pot ieși la iveală amănunte neplăcute și va fi nevoie de reorientare rapidă. Organismul tău încă are nevoie de odihnă. Lasă grijile deoparte și bucură-te de tot ce te înconjoară.

Horoscop 13 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este momentul să-ți redefinesti relațiile sentimentale și cele cu prietenii. Pentru că tu ai idei progresiste, vrei să ajuți pe toată lumea, apropiații îți pot face tot soiul de reproșuri. Ascultă și ceea ce îți spun ceilalți. Printre evenimentele și discuțiile zilei îți vei da seama că exagerezi uneori și mai ales că nu dispui de suficiente forțe vitale sau materiale pentru a-ți asuma responsabilități deosebite.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 martie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 martie 2019. Peștii au o discuție cu șefii, iar Berbecii își programează o călătorie


avengers , filme cu super eroi , filme marvel , avengers endgame Ce urmează după “Avengers: Endgame” ? Care sunt cele 7 filme ambițioase anunțate de studiourile Marvel


atac-canada-23032019 Canada. Un român a înjunghiat un preot într-o biserică din Montreal! Video


dan voiculescu, primul milion, afaceri, presa, grivco, dividende Dan Voiculescu a dezvăluit cum a făcut primul milion de dolari