Mondo News

Horoscop 13 iunie 2018. Balanțele rezolvă chestii oficiale, iar Racilor le este recomandată discreție totală

Marti, 12 Iunie 2018 22:40
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 13 iunie 2018. Balanțele rezolvă chestii oficiale, iar Racilor le este recomandată discreție totală

Horoscopul zilei de miercuri, 13 iunie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să fie rezervați cu cheltuielile

Horoscop 13 iunie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna se află în Gemeni și îți dezleagă limba, probabil în exces uneori, așa că fii atent ce și cui comunici, ce și unde scrii și mai ales ce semnezi. Din dorința de a înnoi ceva în relațiile și viața ta, e posibil să treci cu vederea detalii esențiale și să regreți ulterior deciziile luate astăzi. Așadar, e de preferat să ai ceva mai multă răbdare și discreție. Cuvintele și comunicarea fac și desfac totul, depinde cum le folosești.

Horoscop 13 iunie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Toate gândurile și intențiile par să ducă la bani. Luna aflată în Gemeni activează zona banilor și a acumulărilor materiale, însă aspectele sunt destul de încordate, indicând o anumită impulsivitate în decizii financiare dar și necesitatea de a-ți reevalua bugetul și a fi mai atent cu administrarea lui. S-ar putea că niște plăți restante să nu mai poată fi amânate, iar cheltuielile nesăbuite te pot conduce spre impas. Cu alte cuvinte, astăzi e bine să fii rezervat și cât mai atent cu banii.

Horoscop 13 iunie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine, Luna în semnul tău solar e și nu e un aliat, depinde cum te folosești de energia acesteia. Pe de o parte, există premize pentru impulsivitate, agitație și nerăbdare, însă în același timp, e o zi excelentă pentru a iniția discuții pentru care nu ai avut curaj, starea necesară sau cuvintele potrivite. Ține minte că interacțiunile cu oameni și spații noi sunt de bun augur astăzi, așa că fii deschis spre a explora cât mai multe posibilități și idei.

Discreția totală este recomandată Racilor

Horoscop 13 iunie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru tine, se recomandă discreție totală, chiar dacă ți-ai programat discuții și întâlniri importante. Cu alte cuvinte, e esențial să asculți cu atenție, să strângi date, să explorezi cât mai multe posibilități, înainte de a da verdicte și a trage concluzii. E bine „să dai cât mai puțîn din casă” astăzi și să furnizezi cât mai puține detalii despre planurile și afacerile pe care le derulezi, și numai în situațiile în care acestea ajută la clarificarea sau ajustarea unor proiecte.

Horoscop 13 iunie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Vrei, nu vrei, astăzi ieși în lume. Luna în Gemeni te poartă în cercuri noi, în conversații inedite, dar e posibil și să ai de-a face cu destui oameni indiscreți sau impulsivi. Vorba e lungă, dar nu te gândi că e și de valoare ceea ce auzi, pentru că oamenii sunt mai degrabă predispuși acum la flecareli, bârfe și în general risipă de cuvinte doar pentru a se auzi vorbind. Așa că îți revine sarcina de a selecta ce e potrivit pentru tine, astfel încât să risipești cât mai puțină energie în contexte sterile.

Horoscop 13 iunie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Pentru tine, ziua aduce destul freamăt în zona profesională și în relațiile cu șefii sau cu asociații. Fie ți se cere să aloci mai mult timp decât erai pregătit să oferi, fie apar sarcini noi, fie ești tras la răspundere pentru niște erori mai vechi. În orice caz, nu te grăbi să reacționezi, ci așteaptă să te clarifici cu privire la întregul context și cauzele acestor situații, abia apoi vei putea acționa adecvat și în avantajul tău.

Balanțele rezolvă chestii oficiale

Horoscop 13 iunie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

E posibil că astăzi să ai de-a face cu instituții de stat pentru a obține/depune cereri sau alte documente. E o zi bună pentru a rezolva astfel de chestiuni, mai ales dacă acestea au fost amânate mai mult timp. Pe de altă parte, dacă ai de susținut examene sau discursuri în public, asigură-te că știi ce vrei să comunici și ordonează-ți ideile riguros pentru că există risc de interpretări greșite sau greșeli din grabă și neatenție.

Horoscop 13 iunie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Destul de multe informații și mesaje ajung la ține astăzi, pe căi știute și neștiute. Flerul tău de detectiv se activează, așa că poți afla orice te interesează. Nu exagera însă cu indiscreția, că să nu stârnești conflicte ce cu greu vor fi oprite, în anturajul tău. În altă ordine de idei, este o zi bună pentru a inova ceva, a adauga ceva nou în zona muncii și a rutinei zilnice.

Horoscop 13 iunie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu Luna în Gemeni, în zona parteneriatelor, astăzi ești destul de sensibil la percepțiile celor din jur în ce te privește, de unde și tendința de a aștepta confirmări, sfaturi și păreri de la aceștia. Totuși, bazează-te mai puțin pe ceea ce vine din exterior sau filtrează cu grijă ceea ce auzi și vezi. Astfel, în loc să te lași distras de puncte de vedere exterioare și de o energie care te fură, poți rămâne atent la ceea ce știi tu că e corect și bun pentru tine.

Vărsătorii nu trebuie să respingă ideile noi

Horoscop 13 iunie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Luna activează astăzi zona muncii și se anunță o zi cu destul de multă agitație și cu o dinamică aparte. E drept că poți face o grămadă de lucruri, într-un timp record, totuși evită epuizarea prin consumul de energie în activități care nu-ți sunt utile. În același timp, abordează cu tact relațiile cu cei din familie, mai ales dacă aveți de discutat pe marginea unei schimbări pe care va doriți să o faceți.

Horoscop 13 iunie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu respinge ideile noi, doar pentru că ai impresia că nu se potrivesc cu ce faci acum sau nu intră în grațiile prietenilor. Fii atent astăzi la posibilitățile noi de a crea ceva sau de a reformula un proiect de care te-ai plictisit. Astăzi, pentru tine, măiestria constă în a echilibra ceea ce dorești să păstrezi vechi, cu ceea ce simți să adaugi nou. Ai încredere în creativitatea și inspirația ta.

Horoscop 13 iunie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi dinamică, în ce privește activitățile legate de familie, casă, spațiu de lucru. Astăzi nu prea ai stare, îți vine să muți lucrurile dintr-o parte în alta, să le schimbi locul, pentru că ai nevoie de ceva noutate în acest sens. Poți primi vizite, fiind o zi propice pentru a crea atmosfera în familie și a dinamiza puțin viața ta zilnică. Nu neglija însă nici responsabilitățile profesionale și nici nu intra în polemici cu superiorii. Negociază totul.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 18 octombrie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 octombrie 2018. Gemenii primesc vești alarmante din străinătate, iar Balanțele se gândesc la o petrecere


italia, fotbalist roman, cremonese, vasile mogos, altercatie, Italia. Un fotbalist român riscă să ajungă la închisoare


Nemesio Oseguera Cervantes, Jalisco Noua Generaţie, recompensa, sua, zece milioane dolari SUA oferă o recompensă de 10 milioane de dolari pentru orice informație legată de El Mencho


horoscop 17 octombrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2018.Vărsătorii sunt expuși social, iar Balanțele își reevaluează relațiile