Mondo News

Horoscop 13 iulie 2018. Gemenii își fac un plan de cheltuieli, iar Fecioarele se debarasează de profitori

Vineri, 13 Iulie 2018 00:44
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 13 iulie 2018. Gemenii își fac un plan de cheltuieli, iar Fecioarele se debarasează de profitori

Horoscopul zilei de vineri, 13 iulie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii își fac un plan de cheltuieli

Horoscop 13 iulie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt șanse să-ți petreci ziua mai mult acasă, fie alături de membrii familiei, fie împreună cu neamurile. Chiar dacă apar neplăceri, discuții aprinse, tu ești artizanul care poate dizolva și rezolva orice diferend. Îndreaptă-ți atenția și spre activitățile domestice care trenează de ceva vreme. O curățenie generală, niscai reparații sau planificarea achiziționării unor bunuri.

Horoscop 13 iulie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Călătoriile pe distanțe scurte și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat pot fi frecvente. Posibil să-ți displacă remarcile sau sfaturile unora, însă mai bine a-i lua aminte la cele aflate astăzi. Totul are o noimă, astfel că folosește partea bună a lucrurilor. Cultivă simțul umorului și ai încredere că Universul îți trimite numai oamenii, informațiile și situațiile utile.

Horoscop 13 iulie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua poate aduce bonusuri neașteptate, dinspre locul de muncă. Informațiile privitoare la veniturile tale din munca desfășurată sunt contradictorii, în sensul că sunt șanse fie de amânare a unor plăți, de reducere a salariului, fie de schimbarea a condițiilor de lucru. Creionează un plan de cheltuieli pentru următoarele patru săptămâni și urmează-l cu încredere.

Fecioarele se debarasează de profitori

Horoscop 13 iulie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi cu o încărcătură emoțională deosebită, de aceea fii prudent. Îți sunt favorizate activitățile ușoare, alcătuirea planurilor de viitor și plimbările prin locurile preferate alături de cineva drag. Evită spațiile zgomotoase și oamenii care te suprasolicită psihic! Sunt multe lucruri minunate în lumea asta cărora le poți acorda din plin sprijinul și atenția ta.

Horoscop 13 iulie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Rezervă-ți momente de odihnă și ocupă-te numai de activități ușoare. Se pot evidenția afecțiuni ale sistemului digestiv sau ale sistemului osos. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, pe cât posibil. Odihnă, detașarea de cotidian și încrederea în forțele proprii îți sunt de mare folos. Niscaiva provocări parteneriale.

Horoscop 13 iulie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relațiile cu prietenii sau cu susținătorii din segmentul profesional pot lua turnuri interesante. Ar fi bine să reții cele discutate și petrecute astăzi, deoarece sunt un preambul la felul în care se vor desfășura aceste relații timp de patru săptămâni de acum încolo. Este momentul să te desprinzi de unele persoane care doar profită de pe urma ta și asta în mod vizibil.

Balanțele trebuie să-și țină gura închisă

Horoscop 13 iulie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Se petrec lucruri interesante în segmentul profesional, mai ales în relația cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai unor instituții. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit dacă lași frâu liber emoțiilor sau scapi declarații care ar trebui ascunse. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești totul cu bine. Spre seară, retrage-te lângă membrii familiei.

Horoscop 13 iulie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te preocupă activitățile intelectuale care îți solicită mult gândirea și imaginația. Astfel, la locul de muncă ai șanse să desfășori cu succes orice sarcină de lucru. Totuși discerne atent cum rezolvi lucrurile, pentru că există riscul să te suprasoliciți și să gafezi serios. După-amiază sunt momente bune pentru a viziona un spectacol de teatru, un film sau pentru a vizită o expoziție de artă.

Horoscop 13 iulie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Segmentul financiar comun cu alții îți poate aduce rezolvarea unor chestiuni vechi, de genul achitarea unor facturi sau datorii, plata unor eforturi depuse într-un contract de colaborare, lămuriri legate de moșteniri și partaje personale sau profesionale. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta cu sfaturi bune. Ar fi bine să asculți ce ți se spune și să decizi în consecință.

Capricornii se ceartă cu partenerul de viață

Horoscop 13 iulie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu persoanele alături de care desfășori activități profesionale. Pentru că sunt momente încărcate de subiectivism ar fi bine să nu pleci urechea la tot ce auzi. Pe de altă parte, ceilalți oglindesc multe fațete ale personalității tale, iar din când în când trebuie să te confrunți cu asta. Seara aduce alinare acasă, printre cei dragi.

Horoscop 13 iulie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Chiar dacă ți-ai propus să lucrezi astăzi mult și pe îndelete este posibil că planul să-ți fie răsturnat de alte chestiuni care intervin și trebuie rezolvate urgent. Adaptează-te situației și ai încredere că vei rezolva totul cum se cuvine. Îngrijește-ți sănătatea și alternează regulat orele de muncă cu cele de odihnă. Asta te poate te poate scăpa de multe neplăceri ulterioare.

Horoscop 13 iulie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

De bun augur sunt activitățile împreună cu persoana iubită și cu copiii. Totuși sunt posibile discuții aprinse pe te miri ce. Cumva în fundal există unele tensiuni între tine și cei dragi, iar din când în când, acestea ies la suprafață pentru a fi dizolvate. Acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt și evită să ai așteptări mari din partea celorlalți. Bucură-ți sufletul cu un hobby!

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

femeie inselata, gest extrem, amanta, O femeie a aflat că soțul o înșală și a decis să se răzbune pe amantă. Este cumplit ce a făcut soția înnebunită de furie


bacau, amanta calcata, barbat, scandal, sotie Bacău. Un bărbat și-a călcat, intenționat, amanta cu mașina! De ce a recurs la acest gest extrem


mihai bendeac, tatic, copil, veste neasteptata, iumor Mihai Bendeac va fi tătic! Actorul și-a anunțat colegii de la iUmor


braila, sinucidere, frate fotbalist, mihai vladut subtirica, inginer agronom, dudesti Brăila. Fratele unui fotbalist a fost găsit spânzurat în casă