Mondo News

Horoscop 11 iulie 2018. Taurii nu trebuie să facă promisiuni deșarte, iar Racii au nevoie de odihnă

Miercuri, 11 Iulie 2018 02:31
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 11 iulie 2018. Taurii nu trebuie să facă promisiuni deșarte, iar Racii au nevoie de odihnă

Horoscopul zilei de miercuri, 11 iulie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii nu trebuie să facă promisiuni deșarte

Horoscop 11 iulie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi e necesar să folosești cu precauție cuvintele și să fii cât mai prezent în conversațiile pe care le porți. Dacă te lași condus de impulsivitate, riști să transformi orice interacțiune într-o luptă, iar cuvintele rostite nu doar că vor fi regretate, dar de cele mai multe ori nici nu reprezintă adevărul. Folosește limbajul și cunoașterea pentru a crea ceva ce te inspiră, în loc să le folosești în dispute.

Horoscop 11 iulie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cum siguranța materială este esențială pentru tine, astăzi probabil te gândești la soluții în acest sens, pe care ai și șansa să le găsești. Însă, atenție la tendința de a risipi prea multă energie și eventual prea mulți bani în capricii de moment și în investiții făcute din frustrare. E esențial, de asemenea, să fii cu băgare de seamă la cuvinte, mai ales în discuții care vizează banii și afacerile. Nu promite mai mult decât poți/vrei să faci.

Horoscop 11 iulie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna va trece în semnul tău solar, iar contextul astral este unul destul de ambiguu. E destul de tentant să privești în mai multe direcții simultan, să te risipești în activități multe începute și neterminate ori să te încâlcești în propriile gânduri care de multe ori rezultă din zumzetul exterior. Așadar, astăzi fă lucrurile pe îndelete, evită deciziile importante și fii mai îngăduitor, atât cu tine cât și cu cei din jur.

Racii au nevoie de odihnă

Horoscop 11 iulie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Tu ai nevoie de odihnă, relaxare și discreție. Luna în Gemeni în contextul astral actual agită destul demult mințile oamenilor și aduce în discuție multe informații și direcții de judecată, destul de departe de adevăr. De asemenea, ascute limbile și se spun multe cuvinte, unele regretabile. Așadar, ascultă mai mult, vorbește mai puțin și apoi triază totul bazându-te pe intuiție și bun simt. Darul acestei zile sunt revelațiile, veștile și răspunsurile interioare.

Horoscop 11 iulie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Luna în Gemeni activează astăzi zona prietenilor și anturajului, astfel că e posibil să percepi atmosfera că fiind destul de încărcată, dinamică și epuizantă uneori. Parcă toți vor să te întrebe ceva sau să-ți ceară ceva și fiecare vrea să se facă auzit cu tot dinadinsul. Așadar, e esențial să fii atent în ce conversații te implici și căror invitații/cereri le dai curs, astfel încât să fii sincer cu tine și să-ți conservi energia și resursele.

Horoscop 11 iulie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Cuvintele care-ți sunt adresate astăzi, de către șefi sau alte persoane cu autoritate, au fie iz de critică, fie de judecată, prin urmare te vezi nevoit să te aperi sau să reprimi nemulțumirea. Este o perioadă în care comunicarea tinde să fie tăioasă, ambiguă și cu multe derapaje în ce privește sinceritatea și adevărul. E o provocare, așadar, să-ți menții coloana dreapta și să spui când nu ești de acord, fără a fi dezagreabil sau a întreține lupte pe care nu vei mai ști cum să le oprești.

Balanțele nu trebuie să creadă tot ceea ce văd sau aud

Horoscop 11 iulie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Poți alege să te prinzi în lupte mărunte, ținând cu dintii de un punct de vedere și apărându-l până în pânzele albe, sau poți să privești dincolo de asta, cu înțelepciune, detașare și răbdare. Astfel, ți se vor releva soluții, idei și cai noi, adecvate acestui moment din viața ta. Totul e să ai încredere în inteligența ta și nu doar în convingeri care te limitează. În altă ordine de idei, în aceste zile, nu crede chiar tot ce vezi și auzi.

Horoscop 11 iulie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua această îți poate aduce în egală măsură, atât daruri și favoruri (în prima parte a zilei, cu precădere), cât și dezamăgiri în special de la prieteni. Cea mai constructivă și sănătoasă atitudine este aceea lipsită de așteptări și condiții, indiferent cât de apropiați îți sunt oamenii vizați. Pe de altă parte, e posibil să existe tensiuni în cadrul unui grup, din cauza unor dezacorduri cu privire la un proiect. Ai răbdare să se limpezească apele și să ai toate detaliile înainte să iei decizii.

Horoscop 11 iulie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astăzi este foarte importantă formă de exprimare a dorințelor, așteptărilor și a nemulțumirilor în raport cu ceilalți. Armonia în relații poate fi păstrată sau, dimpotrivă, poate fi distrusă, de atitudinea potrivită. Așadar, chiar dacă te temi că ai putea pierde ceva în ce privește imaginea sau statutul, rămâi centrat în adevărul tău dar fără încerca să-l anihilezi pe al altora. În felul acesta ii lași fiecăruia posibilitatea de a reflecta, în loc să se apere din start.

Vărsătorii ar putea fi prinși într-o atmosferă tensionată

Horoscop 11 iulie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În cazul tău, poate există destul de mult freamăt la locul de muncă, astfel că multe cuvinte zboară din gură înainte să fie văzute și gândite. De aceea, e bine să fii conștient de această energie a zilei și să-ți păstrezi, pe cât posibil, criticile și poveștile pentru tine. Orice cuvânt spus la momentul sau persoanei nepotrivite poate costa mai scump decât îți imaginezi. În altă ordine de idei, nu lua în seama toate zvonurile care-ți ajung la urechi, mai bine verifică înainte să crezi.

Horoscop 11 iulie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Umorul te poate scoate astăzi din orice situație încurcată sau tensionată. Mai ales atunci când se întâmplă să nu-i găsești pe acei oameni care ți-au promis ceva sau când așteptările tale par să fie blocate una după altă. Oricum, încearcă să găsești căi de ieșire creative din orice situație și păstrează-ți detașarea și seninătatea. Uneori, chiar când par nepotrivite, contextele în care ajungi sunt, de fapt, ideale pentru ce ai nevoie să vezi și să primești.

Horoscop 11 iulie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Luna în Gemeni activează zona casei și a căminului. E posibil să fie multe discuții cu cei dragi, multe dispute chiar. Sunt nemulțumiri adunate, care acum răbufnesc fără nicio cenzură. Prin urmare, e foarte important să-ți păstrezi echilibrul și să te raportezi la tot contextul că la unul eliberator, chiar dacă încă nu ai soluții. E posibil să fii sprijinit de cineva drag, pentru achiziția unui bun pentru casă.

Sursa foto: jurnalul 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tatal nostru, rugaciune, modificare text, sfantul scaun Textul rugăciunii „Tatăl Nostru” va fi modificat? Aceasta va fi o decizie fără precedent


horoscop 16 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 noiembrie 2018. Racii pornesc pe un drum nou, iar Vărsătorii au ajuns într-un impas


nostradamus, profetii, anul 2019, planeta, Profețiile lui Nostradamus pentru următorii ani sunt înfricoșătoare: În 2019, toată Planeta va trece printr-o schimbare majoră


scandal, operatii estetice, codin maticiuc, margherita, viorica, clejani Scandal monstru între Codin Maticiuc și femeile de la Clejani, Margherita și Viorica