Mondo News

Horoscop 11 februarie 2018. Redu cheltuielile, atenție la excese și la sănătate

Sambata, 10 Februarie 2018 23:25
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 11 februarie 2018. Redu cheltuielile, atenție la excese și la sănătate

Horoscopul zilei de duminică, 11 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să reducă la maximum cheltuielile

Horoscop 11 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se conturează noi posibilități de relaționare cu străinătatea, fie prin a merge la lucru undeva, departe de țara natală, fie pentru a studia pe termen lung în școli străine. Mentalul tău primește influxuri astrale deosebite pentru a trasă planuri mărețe, de a adopta noi filozofii de viață și de a-ți largi orizontul cunoașterii. Relaxează-te cu o lectură bună sau cu un spectacol de teatru!

Horoscop 11 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tema banilor și bunurilor comune cu alții vor cunoaște răsturnări de situație începând cu aceste zile de weekend. Discutând cu cineva apropiat vei reuși să găsești variante noi de câștig de la și prin alții. Însă, în paralel ar fi înțelept să ții cont și de aspectele mai puțin vizibile ale segmentului financiar, deoarece există hibe care apar din când în când. Cheltuielile ar trebui reduse la maxim.

Horoscop 11 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aceste zile de weekend vor evidenția segmentul relațiilor parteneriale. Constatările privitoare la desfășurarea parteriatului de cuplu sau a celor profesionale ar trebui luate în calcul, iar în urmă lor decide în consecință. Este clar că lucrurile nu mai pot merge că până acum. Fii prudent și vorbește strictul necesar. Unii vor specula fiecare vorbă sau gest.

Racii au anumite temeri legate de locul de muncă

Horoscop 11 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

La sfârșitul acestei săptămâni este bine să fii atent la sănătate și la domeniul muncii. Se pot accentua pe de o parte afecțiuni vechi, iar pe de altă parte temerile referitoare la locul de muncă. Acum poți înțelege ce se petrece cu adevărat cu trupul și sufletul tău. Însă și în privința locului de muncă este cazul să iei măsuri.

Horoscop 11 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Segmentul amoros începe o nouă etapă, fie că este vorba despre schimbarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei, fie că renunți la o relație veche, fie că te orietenzi spre o relație nouă. Eșți ajutat din astral să înțelegi cât este de importantă pentru ține afecțiunea oamenilor dragi și compania lor. Acum poți învața să dăruiești fără să aștepți ceva în schimb.

Horoscop 11 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se anunță schimbări importante în segmentul domestic. Ceva din forul tău interior te va îndemna la a-ți reordona spațiul în care locuiești, la achiziționarea unor obiecte patrimoniale de valoare și la a te apropia mai mult și mai bine de membrii familiei și de rude. Impune-ți punctele de vedere cu măsură și ține cont și de părerile celorlalți.

Balanțele trebuie să se ferească de excese

Horoscop 11 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Un weekend care te predispune la modificarea multor idei și concepții despre lume și viață. Sunt momente favorabile pentru revelații și stări interioare deosebite. Poate apărea o mare dorința de însingurare și detașare de tot și toate. Călătoriile care intervin acum, chiar și la nivel de plan îți vor aduce relații noi cu oameni de bună calitate. Ferește-te de excese!

Horoscop 11 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Banii și modalitățile de creștere a veniturilor din activitatea profesională reprezintă tema principala din aceste zile de weekend. Informațiile primite pe cai mai puțin obișnuite sunt revelatoare și pline de înțelesuri ascunse. Pe de altă parte sunt momente bune și pentru a-ți îmbunătăți sistemul valorilor morale. Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscop 11 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt foarte importante zilele acestui final de săptămână, pentru că energia vitală fluctuează mult. Ferește-te de eforturi, discuții aprinse, promisiuni sau decizii majore. Izolează-te în locuri liniștite și visează cu ochii deschiși la tot ce ți-ai dorit vreodată. Trasează noi direcții de viață! Au șanse deosebite de a se realiza întocmai.

Capricornii trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop 11 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Odihnă, introspecție, meditație interioară, contemplarea vieții și a frumuseților ei, acestea sunt ele mai potrivite activități la sfârșitul acestei săptămâni. Energia acestor zile te îmbie numai la a te ocupa de tine și sufletul tău. Ferește-te de eforturi, deoarece există riscul apariției neplăcerilor legate de sănătatea întregului organism.

Horoscop 11 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Atenția îți va fi atrasă la finalul acestei săptămâni de relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional. Sunt posibile dispute, neînțelegeri, chiar și desprinderi definitive de oameni cunoscuți demult. Contextul astral din aceste zile te ajută să pui la punct relațiile cu persoanele menționate și să-ți alcatuiești un alt sistem de valori personale.

Horoscop 11 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Solicitările venite dinspre segmentul relațiilor socio-profesionale sunt provocatoare, incitante la prima vedere, dar ascund multe și mărunte în spatele aparențelor. Ți se pot oferi șanse deosebite de a avansa la locul de muncă, a-ți schimba imaginea în ochii celorlalți și de a te reorienta profesional. Totuși, nu pune baza pe cele discutate sau propuse acum.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!