Mondo News

Horoscop 10 octombrie 2019. Peștii sunt emotivi, iar imaginația Capricornilor nu are limite

Joi, 10 Octombrie 2019 00:05
Scris de: Vlad Economu
Horoscop 10 octombrie 2019. Peștii sunt emotivi, iar imaginația Capricornilor nu are limite

Horoscopul zilei de joi, 10 octombrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 10 octombrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astazi manifesti interes deosebit pentru investigatii si cunoastere, esti atras de secrete, mistere, si preferi sa te reculegi in intimitate, ferit de ochii curiosilor. Intuitia iti este vie, foarte prolifica, si prin intermediul ei poti gasi cai nebanuite de asumare si acceptare a responsabilitatii, in cadrul parteneriatelor. Dozeaza-zi cu intelepciune energia, caci consumul interior este sporit.

Horoscop 10 octombrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

In ceea ce te priveste, astazi ai putea purta negocieri cu un client important sau, in cazul parteneriatelor existente, se deschide o perioada de consolidare si implementare. Discutiile sunt foarte intense, avansarea este anevoioasa si vizeaza pe de o parte impartirea profitului, iar pe de alta parte gradul de implicare al fiecareia dintre parti. Pastreaza-ti rabdarea si fii diplomat.

Horoscop 10 octombrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu esti preocupat de ascensiunea sociala si de recunoasterea meritelor tale in plan profesional. La locul de munca depui mult efort, ai tendinta de a lua multe responsabilitati pe umerii tai sau de a actiona de unul singur. Invata sa delegi din atributiile de serviciu si sa imparti cu ceilalti membri ai echipei, atat sarcinile cat si recompensele, care vor veni negresit.

Horoscop 10 octombrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Studiul, calatoriile indepartate, atat fizic cat si prin intermediul lecturii, par sa te incite si sa constituie un interes sporit pentru tine, mai ales in a doua parte a zilei. Daca astepti un raspuns sau vesti din afara tarii, e posibil sa vina in scurt timp si sa fie bune. Ramai cat se poate de discret si fii atent cui ii impartasesti proiectele tale.

Horoscop 10 octombrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Interesul tau pentru ocultism, mistere, moarte, transformare sau regenerare este sporit de influentele astrale ale zilei. Esti inclinat spre a visa cu ochii deschisi si ai tendinta de a evada din realitate. Un barbat din familie iti este foarte aproape, te sustine conform nevoilor tale si te tine in contact cu realitatea concreta.

Horoscop 10 octombrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

In cazul tau, incercarile de astazi par sa vina din partea partenerilor oficiali, fie ca vorbim despre sot/sotie sau despre cei profesionali. Manifesti o latura idealista in relatii si ai tendinta de a fi subiectiv si de a te lasa dominat de emotii sau sentimente. Amana semnarea contractelor importante pana cand vei vedea mai limpede toate aspectele pe care le implica acestea.

Horoscop 10 octombrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Relatiile de la locul de munca iti solicita atentia in cursul zilei de astazi. Ai putea avea senzatia ca unii colegi sau subordonati te “baga in ceata” si nu iti sunt foarte clare intentiile lor. Castigurile financiare provenite din munca proprie intra intr-un proces de reconfigurare, este momentul sa faci o schimbare in modul tau de a face lucrurile si sa ai rabdare pentru a culege roadele.

Horoscop 10 octombrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Muzica, dansul, teatrul si orice manifestare artistica par sa iti mearga dept la inima. Creativitatea si talentele tale artistice sunt numeroase si iti recomand sa le pui in aplicare. Ai putea avea si tendinta de a te da in spectacol pentru a obtine atentie, dar bunul simt si masura par sa iti fie calauze. Revizuieste-ti atitudinea fata de copii sau fata de persoana iubita.

Horoscop 10 octombrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Emotiile si trairile interioare sunt extrem de intense astazi. Compasiunea si puterea de sacrificiu de care dispui te determina sa uiti de tine si sa te pui cu toata daruirea in sprijinul celorlalti, in special al familiei sau al celor aflati in situatii delicate. Ai putea descoperi ca nu toti oamenii sunt binevoitori, si nu sunt excluse deceptiile chiar din partea celor apropiati.

Horoscop 10 octombrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Imaginatia si fantezia ta nu cunosc limite, dar ai norocul sa fii incurajat si sustinut de oameni realisti, pragmatici si binevoitori care te tin cu picioarele pe pamant. Esti extrem de creative, dar ti-ar putea lipsi claritatea in comunicare. Nu este o zi favorabila negocierii sau semnarii de contracte importante. Drumurile cu masina ar fi bine sa fie in scopuri de agrement.

Horoscop 10 octombrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

In cazul tau, atentia este indreptata catre banii si resursele materiale de care dispui. Se pot arata noi surse de castig financiar, din domenii mai putin obisnuite si ale caror roade le-ai putea culege in timp, la finalul unei munci sustinute. Prestigiul tau social si profesional sunt in proces de consolidare si dispui de bune abilitati organizatorice sau manageriale.

Horoscop 10 octombrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Astazi esti extrem de emotiv, capricios, maleabil si ai tendinta de a te confunda cu ceilalti. Esti foarte atras de studiul religiei, filosofiei, de moralitate sau de calatorii indepartate, poate chiar cu scop initiatic. Te identifici cu usurinta, cu personajele din lecturile tale, si iti poti lua inspiratie de pret, dar cauti si partea practica, pe care doresti sa o implemenentezi in viata ta.

Sursa foto: horoscope


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 15 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 noiembrie 2019. Berbecii sunt vulnerabili la nivel mental, iar Taurii au cheltuieli neprevăzute


ibra Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit în modul său caracteristic de LA Galaxy! Foto în articol


jennifer lopez, proba, sani, regizor, reactie. dezvaluire Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei


DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol