Mondo News

Haos pe Valea Prahovei! Traficul a fost deviat pe DN 1A! Românii revin din vacanța de Paște

Luni, 09 Aprilie 2018 13:37
Scris de: Vlad Economu
Haos pe Valea Prahovei! Traficul a fost deviat pe DN 1A! Românii revin din vacanța de Paște

Traficul rutier este aglomerat, luni, pe toate drumurile naționale și în special pe Valea Prahovei. Din acest motiv circulația mașinilor care vin de la munte spre București este deviată pe DN 1A, informează news.ro.

Peste 1.400 de polițiști rutieri sunt în teren și sunt în funcțiune aproximativ 300 de aparate Radar, a declarat chestorul de poliție Florentin Bracea, directorul Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române.

“Ne așteptăm la valori ridicate de trafic pe toate drumurile naționale. La această ora, avem pe DN 1 trafic aglomerat pe rază stațiunilor montane Predeal-Sinaia. S-a dispus devierea traficului pe DN 1A de la Brașov. Valori ridicate de trafic sunt și pe Autostrada București-Pitești, DN 2, DN 65, DN 7. Colegii mei sunt prezenți la dirijare, sunt prezenți la fluidizare”, a declarat, luni la prânz, chestorul Florentin Bracea.

El a precizat că sunt peste 1.400 de polițiști rutieri în teren și sunt în jur de 300 de aparate Radar. Chestorul Bracea a spus că este un val de aglomerație după prânz, iar apoi spre seară traficul rutier se va aglomera din nou, pentru că astăzi se întorc acasă turiștii care au fost în stațiuni în minivacanța de Paști.

În ultimele 4 zile, s-au înregistrat 98 de accidente grave cu 18 persoane decedate și 13 rănite grave, fiind însă mai puține față de anul trecut. Polițiștii le recomandă celor care se întorc astăzi acasă din minivacanța de Paști să conducă atent și cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor din teren.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!