Mondo News

Haos pe magistrala de metrou Berceni-Pipera. Sute de oameni au fost blocați în stațiile Unirii și Victoriei

Miercuri, 22 Mai 2019 10:12
Scris de: Vlad Economu
Haos pe magistrala de metrou Berceni-Pipera. Sute de oameni au fost blocați în stațiile Unirii și Victoriei

Probleme noi, miercuri dimineață, pe magistrala 2 de metrou. Sute de călători au fost blocați într-o aglomerație infernală la stațiile de metrou Piața Unirii și Piața Victoriei. Oamenii au așteaptat foarte mult pentru a urca în trenuri, informează Antena 3.

La Victoriei, coada era până la scările care coboară la magistrala care duce spre Dristor. Din primele informații, ar fi fost vorba despre probleme la sistemul de semnalizare.

Și marți dimineață, sute de călători au rămas blocați din cauza aglomerației, pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală, potrivit sursei citate.

De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, tentativa omor, casierita, benzinarie, video București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video


calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”