Mondo News

Haos pe magistrala de metrou Berceni-Pipera. Sute de oameni au fost blocați în stațiile Unirii și Victoriei

Miercuri, 22 Mai 2019 10:12
Scris de: Vlad Economu
Haos pe magistrala de metrou Berceni-Pipera. Sute de oameni au fost blocați în stațiile Unirii și Victoriei

Probleme noi, miercuri dimineață, pe magistrala 2 de metrou. Sute de călători au fost blocați într-o aglomerație infernală la stațiile de metrou Piața Unirii și Piața Victoriei. Oamenii au așteaptat foarte mult pentru a urca în trenuri, informează Antena 3.

La Victoriei, coada era până la scările care coboară la magistrala care duce spre Dristor. Din primele informații, ar fi fost vorba despre probleme la sistemul de semnalizare.

Și marți dimineață, sute de călători au rămas blocați din cauza aglomerației, pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală, potrivit sursei citate.

De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează