Mondo News

Halucinant! Cum a fost amenințată o tânără care a refuzat să se mai culce cu șeful ei

Sambata, 10 Februarie 2018 11:00
Scris de: Vlad Economu
Halucinant! Cum a fost amenințată o tânără care a refuzat să se mai culce cu șeful ei

Într-un proces judecat în primă instanţă la Tribunalul Timiş şi în apel la Curtea de Apel Timişoara, patronul unei firme de construcţii a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj şi acces ilegal la un sistem informatic.

Dosarul, trimis în judecată în 2016 de procurorii DIICOT, scoate la iveală modul în care o tânără secretară, care a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu şeful ei, a ajuns să fie şantajată şi ameninţată când a vrut să iasă din relaţie.

Totul a început în ianuarie 2015, când A. s-a angajat ca secretară la o firmă de construcţii. Din acel moment, susţine tânăra, şeful ei a început să îi facă avansuri sexuale, iar pentru a o determina să accepte i-ar fi sugerat că îşi pierde locul de muncă.

În plângerea depusă la Poliţie, tânăra a arătat că sub ameinţarea pierderii locului de muncă a acceptat să intre într-o relaţie cu şeful ei, iar după cinci luni, când a vrut să rupă orice legătură cu bărbatul, a început coşmarul. A. susţine că bărbatul a început să o ameninţe că le va arăta părinţilor ei imagini compromiţătoare. În acest sens, au arătat procurorii, bărbatul a determinat-o pe tânără să întocmească un înscris în care să arate că acceptă să fie supusă unor gesturi intime în schimbul a 4.000 de lei lunar.

De asemenea, susţin procurorii, tânăra a fost obligată să semneze o „Declaraţie” prin care se angajează să continue relaţia amoroasă cu şeful ei, iar în cazul în care nu îşi respectă această promisiune îşi dă acordul ca bărbatul să le prezinte părinţilor ei imaginile compromiţătoare. În ciuda declaraţiilor scrise, tânăra a rupt legătura cu şeful ei, a renunţat la locul de muncă şi a intrat într-o altă relaţie, cu un tânăr de vârsta ei. 

În urma acestei situaţii, bărbatul a devenit şi mai obsesiv, ameninţând-o pe tânără cu darea în vileag a imaginilor compromiţătoare, dar şi cu violenţe fizice. În acest sens, judecătorii au arătat în sentinţa prin care bărbatul a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare că „inculpatul a conceput şi consemnat ameninţări cu aplicarea unor suferinţe.

Ameninţările sunt tulburătoare: „vei fi răpită şi dusă şi vândută în străinătate ca prostituată”, „vei fi înţepată cu o seringă care are SIDA de ultimul grad” şi „îţi vor fi tăiate tendoanele la picioare şi vei rămâne toată viaţa invalidă în cărucior”.

Sursa text: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iulie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 iulie 2018. Taurii nu se pot baza pe prieteni, iar Balanțele trebuie să fie mai tolerante


paris jackson, orientare sexuală, bisexuală, fiica michael jackson Fiica lui Michael Jackson și-a făcut publică orientarea sexuală


CUM SE FACE RIMMING, RIMMING, SEX, SEX TABOO, SEXUALITATE, SEX ORAL ANUS, TROMBON RUGINIT, TRAMBITA RUGINITA, CUPLU, RELATII, FETISHURI SEXUALE, SEX INTERZIS, MASTURBARE, PORNOGRAFIE, KELLY SHIBARI, Sex tabu: Ce este rimming-ul? Ai cânta la un trombon dacă acesta ar fi ruginit?


halucinant, pradator sexual, caz clasat, sector 4, emilie, radu chiper, catalin galcea, catalin tolontan, masturbare, lift Caz halucinant în România! Scuza penibilă a unui procuror după eliberarea unui agresor sexual