Mondo News

Halucinant! Cum a fost amenințată o tânără care a refuzat să se mai culce cu șeful ei

Sambata, 10 Februarie 2018 11:00
Scris de: Vlad Economu
Halucinant! Cum a fost amenințată o tânără care a refuzat să se mai culce cu șeful ei

Într-un proces judecat în primă instanţă la Tribunalul Timiş şi în apel la Curtea de Apel Timişoara, patronul unei firme de construcţii a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj şi acces ilegal la un sistem informatic.

Dosarul, trimis în judecată în 2016 de procurorii DIICOT, scoate la iveală modul în care o tânără secretară, care a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu şeful ei, a ajuns să fie şantajată şi ameninţată când a vrut să iasă din relaţie.

Totul a început în ianuarie 2015, când A. s-a angajat ca secretară la o firmă de construcţii. Din acel moment, susţine tânăra, şeful ei a început să îi facă avansuri sexuale, iar pentru a o determina să accepte i-ar fi sugerat că îşi pierde locul de muncă.

În plângerea depusă la Poliţie, tânăra a arătat că sub ameinţarea pierderii locului de muncă a acceptat să intre într-o relaţie cu şeful ei, iar după cinci luni, când a vrut să rupă orice legătură cu bărbatul, a început coşmarul. A. susţine că bărbatul a început să o ameninţe că le va arăta părinţilor ei imagini compromiţătoare. În acest sens, au arătat procurorii, bărbatul a determinat-o pe tânără să întocmească un înscris în care să arate că acceptă să fie supusă unor gesturi intime în schimbul a 4.000 de lei lunar.

De asemenea, susţin procurorii, tânăra a fost obligată să semneze o „Declaraţie” prin care se angajează să continue relaţia amoroasă cu şeful ei, iar în cazul în care nu îşi respectă această promisiune îşi dă acordul ca bărbatul să le prezinte părinţilor ei imaginile compromiţătoare. În ciuda declaraţiilor scrise, tânăra a rupt legătura cu şeful ei, a renunţat la locul de muncă şi a intrat într-o altă relaţie, cu un tânăr de vârsta ei. 

În urma acestei situaţii, bărbatul a devenit şi mai obsesiv, ameninţând-o pe tânără cu darea în vileag a imaginilor compromiţătoare, dar şi cu violenţe fizice. În acest sens, judecătorii au arătat în sentinţa prin care bărbatul a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare că „inculpatul a conceput şi consemnat ameninţări cu aplicarea unor suferinţe.

Ameninţările sunt tulburătoare: „vei fi răpită şi dusă şi vândută în străinătate ca prostituată”, „vei fi înţepată cu o seringă care are SIDA de ultimul grad” şi „îţi vor fi tăiate tendoanele la picioare şi vei rămâne toată viaţa invalidă în cărucior”.

Sursa text: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 aprilie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 aprilie 2018. Imaginea Vărsătorilor ar putea avea de suferit, iar Săgetatorii au niște probleme care țin de Justiție


chelnerita, good morning america, secrete bucatarie dezvaluite, socant Chelnerii rup tăcerea! Secretele şocante din bucătăria restaurantelor


anamaria prodan, laurentiu reghecampf, dezvaluiri, relatie cu nabadai, casatorie Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu năbădăi cu Laurențiu Reghecampf: N-am vrut să fiu soția lui


smallville, allison mack, keith raniere, societate secreta, nxivm, trafic carne vie Actriță principală din serialul „Smallville”, arestată pentru trafic de carne vie! Foto în articol