Mondo News

Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video

Luni, 16 Septembrie 2019 13:18
Scris de: Vlad Economu
Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video

Cristiano Ronaldo a început să plângă la emisiunea moderată de Piers Morgan, “Good Morning Britain”, atunci când i-au fost arătate imagini pe care nu le mai văzuse niciodată.

În filmuleţul văzut de Cristiano Ronaldo cu tatăl său, Jose Dinis Aveiro spune că este “foarte mândru de fiul său”! Părintele lui Cristiano a decedat în 2005. ”Tatăl meu era alcoolic. Nu a fost tatăl visurilor mele. Mi-am dorit, desigur, dar niciodată nu am avut o conversaţie bună”, spunea cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

ronaldo-tata-alcoolic

“Nu am văzut acest videoclip înainte … Niciodată. Am nevoie de aceste imagini pentru ale arăta familiei mele”, a putut spune, extrem de emoţionat, Ronaldo. “Nu l-am cunoscut 100/% pe tatăl meu. Era alcoolic. Eu nu am avut niciodată o conversaţie normală cu el. A fost dificil. El n-a văzut niciodată ce am devenit. Nu m-a văzut niciodată când mi-am primit premiile”, a mai spus Ronaldo în emisiune, citat de Marca.

Sursa foto: captura video


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție