Mondo News

Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video

Luni, 16 Septembrie 2019 13:18
Scris de: Vlad Economu
Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video

Cristiano Ronaldo a început să plângă la emisiunea moderată de Piers Morgan, “Good Morning Britain”, atunci când i-au fost arătate imagini pe care nu le mai văzuse niciodată.

În filmuleţul văzut de Cristiano Ronaldo cu tatăl său, Jose Dinis Aveiro spune că este “foarte mândru de fiul său”! Părintele lui Cristiano a decedat în 2005. ”Tatăl meu era alcoolic. Nu a fost tatăl visurilor mele. Mi-am dorit, desigur, dar niciodată nu am avut o conversaţie bună”, spunea cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

ronaldo-tata-alcoolic

“Nu am văzut acest videoclip înainte … Niciodată. Am nevoie de aceste imagini pentru ale arăta familiei mele”, a putut spune, extrem de emoţionat, Ronaldo. “Nu l-am cunoscut 100/% pe tatăl meu. Era alcoolic. Eu nu am avut niciodată o conversaţie normală cu el. A fost dificil. El n-a văzut niciodată ce am devenit. Nu m-a văzut niciodată când mi-am primit premiile”, a mai spus Ronaldo în emisiune, citat de Marca.

Sursa foto: captura video


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video