Mondo News

Gorj. Bărbatul împușcat de polițiști, după ce i-a atacat, a murit la spital

Miercuri, 18 Septembrie 2019 13:54
Scris de: Vlad Economu
Gorj. Bărbatul împușcat de polițiști, după ce i-a atacat, a murit la spital

Bărbatul din județul Gorj, care a fost împuşcat, duminică, de poliţiştii chemaţi să-l liniştească, a murit la spital, marți, după ce a fost internat cu răni grave la nivelul toracelui și abdomenului. Acesta a atacat poliţiştii cu o furcă şi a asmuţit un câine asupra lor.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, bărbatul a murit marți din cauza rănilor grave, conform Mediafax.  „Pacientul a decedat în cursul zilei de marți. Avea plăgi împușcate extrem de grave, la nivelul toracelui și abdomenului, cele care i-au determinat și evoluția nefavorabilă și decesul”, a declarat, corespondentului Mediafax, medicul Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova.

Bărbatul din comuna Borăscu, județul Gorj, a fost transportat iniţial la spitalul din Turceni, duminică, iar apoi a fost transferat la Craiova. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Gorj, poliţiştii din Motru au intervenit, duminică, în comuna Borăscu pentru aplanarea unui conflict izbucnit între o femeie şi cumnatul său, care a intrat în curtea acesteia.

Oamenii legii au fost sesizaţi de femeia din comuna Borăscu că un bărbat de 40 ani, cumnatul ei, a intrat cu forţa în curtea casei sale şi face scandal. La sosirea poliţiştilor, bărbatul a devenit şi mai agresiv, îndreptându-se în direcţia acestora cu o furcă şi provocând distrugeri la o autospecială de poliţie. De asemenea, bărbatul şi-a asmuţit câinele asupra celor doi poliţişti.

„Bărbatul a fost somat de către polițiști, aceștia executând ulterior trei focuri de avertisment în plan vertical și, întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă, cu armamentul din dotare, în direcția acestuia și unul asupra câinelui”, a precizat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu. Dosarul a fost preluat, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind efectuate cercetări pentru ultraj.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video


bebelus, brazilia, foto, bebelus incruntat, medic, nastere Un bebeluș este faimos pentru modul în care s-a încruntat la fotograf imediat după naștere! Foto în articol


gigi becali, sex, fcsb, presa internationala, jucatori Gigi Becali iar a ajuns în presa din toată lumea! Declarația sa face înconjurul lumii


an bisect, calendar, traditii, curiozitati, 29 februarie Curiozități interesante despre anul bisect și ziua de 29 februarie! 13 la număr…