Mondo News

Google lansează o platformă de gaming bazată pe cloud. Cele 22 de jocuri video disponibile! Video

Miercuri, 20 Noiembrie 2019 14:15
Scris de: Vlad Economu
Google lansează o platformă de gaming bazată pe cloud. Cele 22 de jocuri video disponibile! Video

Google a lansat Stadia, un serviciu de gaming bazat pe cloud care permite utilizatorilor să joace în browserul Chrome, prin intermediul dispozitivelor Google Chromecast și smartphone-urilor Pixel, titluri precum Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Wolfenstein, Tomb Raider sau NBA 2K20.

La lansare, utilizatorii Stadia au la dispoziție 22 de jocuri, potrivit unei postări pe blogul Google. Compania oferă versiunea 4K ca parte a serviciului său premium — Stadia Pro — la prețul de 9,99 dolari/lună.

Reprezentanții Google susțin că versiunea gratuită de înaltă definiție (high-definition) va fi lansată în 2020. “Avem peste 450 de jocuri în dezvoltare acum, care vor apărea în 2020″, a declarat Phil Harrison, vicepreședinte Google, citat de Reuters.

Stadia are nevoie de de cel puțin 10 Mbps viteză de internet pentru rezoluția de bază — 720p — și 35Mbps pentru a transmite jocuri la rezoluția 4K. În review-urile timpurii despre Stadia, utilizatorii s-au plâns de latență, de întârzierile care apar între apăsarea unui buton și obținerea reacției pe ecran.

Stadia va concura cu proiectul xCloud al Microsoft, care va fi probabil lansat anul viitor, și GeForce Now de Nvidia, care este în stadiul beta. Sony oferă, de asemenea, o platformă de streaming de jocuri PlayStation Now, la 9,99 dolari/lună, care include peste 800 de jocuri.

Serviciul este disponibil în prezent în 14 țări, inclusiv Regatul Unit, Statele Unite, Canada, Norvegia, Franța și Germania. În prezent, Stadia nu este disponibil în România.

Cele 22 de jocuri disponibile la lansarea Stadia:

Assassin’s Creed Odyssey

Attack on Titan 2: Final Battle

Destiny 2: The Collection

Farming Simulator 2019

Final Fantasy XV

Football Manager 2020

Grid 2019

Gylt

Just Dance 2020
Kine

Metro Exodus 

Mortal Kombat 11

NBA 2K20

Rage 2

Rise of the Tomb Raider

Red Dead Redemption 2

Samurai Shodown

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Thumper

Tomb Raider:  Definitive Edition

Trials Rising

Wolfenstein: Youngblood.

Sursa traducere: startupcafe.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 6 decembrie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 6 decembrie 2019. Taurii au parte de răsturnări de situație, iar Balanțele sunt recalcitrante la orice


mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video


brad de craciun, marbella, cel mai scump brad, Debbie Wingham, paza permanenta Cel mai scump brad de Crăciun din lume! Are pază asigurată permanent! Foto în articol