Mondo News

Giurgiu. Cine este bărbatul care s-a sinucis după ce a violat o fetiță de 11 ani

Vineri, 16 August 2019 20:39
Scris de: Vlad Economu
Giurgiu. Cine este bărbatul care s-a sinucis după ce a violat o fetiță de 11 ani

Bărbatul în vârstă de 53 de ani din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, acuzat de lipsire de libertate şi de viol asupra unei minore de 11 ani din localitate şi care a fost găsit spânzurat în urmă cu două zile, era originar din Marea Britanie.

El se mutase de aproximativ un an de zile în comună cu concubina lui din judeţul Giurgiu şi fetiţa acesteia, a declarat vineri, pentru Agerpres, viceprimarul comunei Băneasa, Martin Virgil Marian. În momentul producerii violului locuiau în casă doar el şi minora, mama acesteia fiind plecată la muncă în străinătate.
 
Sursa foto: Antena 3

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”