Mondo News

Gigi Becali a anunțat cine este numărul 1 la FCSB: Nu e nici Argăseală, nici Vintilă, nici Narcis!

Marti, 22 Octombrie 2019 15:52
Scris de: Vlad Economu
Gigi Becali a anunțat cine este numărul 1 la FCSB: Nu e nici Argăseală, nici Vintilă, nici Narcis!

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că fostul arbitru Alexandru Tudor este numărul 1 în clubul său. Becali a anunţat că în două luni va fi gata biserica din cantonamentul echipei, din Berceni, potrivit news.ro.

“Tudor este numărul 1 în tot clubul meu. Tudor e numărul 1, nu e nici MM, nici Vintilă, nici… Tudor e numărul 1, că la mine cine are rugăciunea, ăla e numărul 1. Pe Tudor îl consider ca un fel de frate cu mine. Eu i-am dat o maşină şi el a zis ce să facă el cu ea.

Eu i-am dat un BMW jeep şi a zis că ce să facă cu asta, că e OZN. Nu ştia să umble cu ea, se încurcă în butoane. Lui Tudor i-am dat maşină, i-am dat teren în Pipera, ca să îşi facă casă în Pipera, lângă mine. Tudor e ceva special. Dacă am zece oameni ca Tudor, spulber Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi Manchester United.

O să jucăm acolo cât de curând şi o să-i şi batem. Încet, încet, văd că a început Domnul să îmi aducă numai oameni credincioşi, cum e Tudor, cum e Vintilă, Vintilă cu rugăciune şi Tudor cu rugăciune. Cu rugăciunea o să batem noi toate manchesterele şi toate realele şi toate barcelonele, o să vedeţi! Cât de curând se va întâmpla.

Construcţia bisericii a început, deja azi a venit Tudor ca să îmi spună toate detaliile şi cât costă, şi cât ajunge, şi cutare, şi cutare, Tudor e ochiul meu acolo şi el le face pe toate. Am zis că în maximu două luni de zile să fie biserică în care se poate sluji”, a declarat Becali, la Pro X.

Citește și: GIGI BECALI A VRUT SĂ REPATRIEZE UN INTERNAȚIONAL ROMÂN! A OFERIT 3 MILIOANE DE EURO

Omul d e afaceri a anunţat că le va prelungi contractele jucătorilor Bogdan Planici, Aristidis Soiledis şi Ionuţ Panţâru. “Mâine sau poimâine… A fost acum Tudor şi cu Vintilă la mine, ca să stabilim nişte lucruri, că pleacă o săptămână, rămâne pe acolo, prin Ardeal şi le-am zis să mă ia şi doi copii, ca să-i mai încurajăm şi pe ei.

Mâine sau poimâine, merg la echipă şi am aşa: Planic, prelungire, dacă vrea, dacă vine cu pretenţii, că vrea bani la semnătură, să fie sănătos, mulţumesc, Soiledis, Panţîru şi mai este încă un jucător, tot unul care are salariul mic… (n.r. – nu şi l-a amintit) Ştiu că am făcut o recapitulare ieri, cu Vali, şi la aceşti jucători le pregăteşte contractele. Soiledis îmi place foarte mult de el, joacă oriunde, joacă fundaş central, joacă fundaş stânga, joacă în faţa apărării şi am zis că nu e corect să ia salariu aşa mic.

Lui îi măresc salariul, chiar dacă nu a jucat până acum, dar e jucător pe care când îl bagi mizezi pe el. Nu e în regulă ca Panţîru să ia 6.000, pentru că el trage echipa după el mai tare ca Coman. El, Panţîru, trage echipa mai tare ca Coman. Are 6.000 îi fac 10.000″, a adăugat Becali.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 15 noiembrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 noiembrie 2019. Berbecii sunt vulnerabili la nivel mental, iar Taurii au cheltuieli neprevăzute


ibra Zlatan Ibrahimovic s-a despărțit în modul său caracteristic de LA Galaxy! Foto în articol


jennifer lopez, proba, sani, regizor, reactie. dezvaluire Cum a reacționat Jennifer Lopez atunci când un regizor ”a vrut doar să-i vadă sânii!” Dezvăluirea artistei


DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol