Mondo News

Gică Hagi dezlănțuit la adresa conducătorilor fotbalului românesc

, 18 Februarie 2018 21:20
Scris de: Vlad Economu
Gică Hagi dezlănțuit la adresa conducătorilor fotbalului românesc

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, crede că cel care va câştiga alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal trebuie să-şi propună să depăşească performanţele atinse de generaţia din care face parte.

Gheorghe Hagi a susţinut duminică, o conferinţă de presă în Mamaia, în cadrul căreia a spus că viitorul preşedinte al FRF are obligaţia realizării unui proiect mai mare decât cel al generaţiei din care a făcut parte.

“Cel care va conduce fotbalul românesc după alegeri are obligaţia să ducă fotbalul românesc într-un proiect mai mare ca cel al generaţiei noastre. Să ne propunem să atingem acele performanţe. Performanţa în România creează presiune şi sunt unii care nu acceptă sau nu le place pentru că îţi creează o presiune. În rest, sunt numărul unu în România care investeşte în viitorul fotbalul românesc. Când spun numărul unu vedeţi câţi jucători furnizăm la echipele naţionale, plus investiţia făcută într-o bază sportivă incredibil de competitivă, cu milioane multe”, a afirmat Hagi.

El a mai spus că este important ca fotbalul românesc să ajungă la un nivel foarte înalt şi că trebuie discutat despre problemele reale ale acestui sport, nu despre chestiuni fără importanţă.

“Lăsaţi la o parte supărarea mea, ea nu contează prea mult, contează ca fotbalul românesc să se dezvolte, să ajungă la un nivel foarte înalt. Să vorbim despre problemele reale ale fotbalului românesc nu să facem emisiuni pentru a discuta cât de înalt de Gigel, cât de scund e Ionel şi anumite lucruri care nu au importanţă părerea mea”, a explicat fostul internaţional.

Hagi a mai spus că doreşte să fie perceput ca un om al fotbalului, nu ca un povestitor şi că la această vârstă vorbeşte mai mult decât a făcut la 20 de ani sau la 30 de ani, considerând că are ceva de spus.

“Vreau să fiu perceput ca om al fotbalului, nu ca scriitor, povestitor. Ştiu că mai greşesc din când în când că aşa e normal când vorbeşti mult faci şi greşeli. La 20 de ani nu vorbeam, la 30 de ani nu am vorbit, la 50 vorbesc din când în când mai mult deoarece cred că am ce să spun”, a mai afirmat antrenorul Viitorului.

El spune că deşi a fost format ca jucător pe vremea comunismului, a fost educat la cluburi precum Real Madrid şi Barcelona. “Am fost format pe vremea lui Ceauşescu, dar apoi m-am educat aşa cum trebuie şi nimeni să nu uite, nici bunii, nici răii din România, că am făcut şcoală la Barcelona şi Real Madrid. Cred că am dreptul să îmi spun opinia legată de starea fotbalului românesc. Cred că mi-am câştigat acest drept, dar uşor-uşor mi l-aţi luat sau vreţi să mi-l luaţi. Nu e nicio problemă, nu bat la uşi, nu cerşesc de la cineva, o să merg pe drumul meu. Mă concentrez pe club, să formez jucători pentru echipele naţionale”, a menţionat Hagi, potrivit News.ro.

El a mai spus că “revolta” sa a avut loc în urmă cu 9 ani când a înfiinţat academia de fotbal. “Mi-aş câştigat dreptul să îmi dau cu părerea. Nu atac, nu pun bombe, nu mă revolt. M-am revoltat acum nouă ani când am investit în cea mai frumoasă bază sportivă care a produs n jucători. Când m-aţi întrebat acum nouă ani, dacă descopăr pe următorul Hagi, v-am spus că fac foarte mulţi jucători, v-am spus că aduc mulţi jucători la loturile naţionale şi aşa a fost. Tot ce am zis s-a întâmplat. Totul a fost posibil posibil cu multă muncă şi sacrificii”, a precizat Gheorghe Hagi.

Fostul internaţional a precizat că deşi la un moment dat va părăsi banca tehnică a echipei Viitorul pentru a antrena în străinătate, nu va renunţa la acest proiect şi va fi la fel de implicat ca şi până acum.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 martie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscopul zilei Horoscop 22 martie 2019. Berbecii fac compromisuri, iar Capricornii sunt captivați de necunoscut


bolitin vale, bataie, bate, impuscaturi, clanuri rromi, video Bolintin Vale. Bătaie cu bâte, topoare şi împuşcături! Video


nicu maharu a murit, deces, cancer, a murit nicu maharu, interlop, deces nici maharu Nicu Maharu a murit! Mesajul transmis de fiul cunoscutului interlop


andreea balan, operatie, hematoame, probleme medicale Andreea Bălan, operată de urgență la câteva zile după naștere. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge