Mondo News

Germania. Șase români răniți în urma unui accident grav care s-a produs la Hamburg

Marti, 15 Octombrie 2019 15:08
Scris de: Vlad Economu
Germania. Șase români răniți în urma unui accident grav care s-a produs la Hamburg

Șase români au fost grav răniţi, în urma unui accident rutier produs în Hamburg. Trei români au sfârşit aproape morţi o serie de curse ilegale, iar alţi trei români sunt răniţi, după ce au făcut praf maşinile de lux în care se întreceau pe străzile din Hamburg, informează observator.tv.

Două autoturisme s-ar fi întrecut pe o arteră principală din Hamburg, iar în urma unor manevere periculoase s-au ciocnit violent. În accident a fost implicată şi o a treia maşină care circula regulamentar. În urma coliziunii unul dintre autoturisme a ricoşat în 11 maşini parcate pe marginea carosabilului. În scurt timp, zona a fost încojurată de echipaje de salvare şi poliţişti. Poliţia suspectează că autoturismele erau furate iar românii erau membri unei bande de hoţi. 
 

Un teribil accident de circulaţie a avut loc duminică noaptea în Hamburg, şase români fiind victimele impactului dintre trei bolizi de lux. Poliţia suspectează că e vorba despre curse ilegale de maşini şi că autoturismele, un BMW şi două Audi, erau furate. Poliţia caută acum un al doilea BMW care se pare că era implicat în întreceri, relatează observator.tv, care citează morgenpost.de.

Presupusa cursă ilegală de autovehicule de pe Sievekingsallee, din noaptea de duminică, ar putea să fi fost organizată de o bandă de tâlhari români. În accidentul devastator, două persoane au fost rănite critic şi riscă să îşi piardă viaţa. Un alt român e şi el foarte grav rănit, alţi trei fiind victime fără să le fie pusă viaţa în pericol.

Românii au provocat haos: 14 mașini avariate în urma cursei ilegale

Un Audi A6 și un BMW X5 au demarat unul lângă altul pe Sievekingsallee, o arteră cu două benzi pe sens. În faţa lor a apărut un alt Audi A6 şi cele trei maşini s-au ciocnit violent. Șoferul în vârstă de 22 de ani al autoturismului BMW X5 și pasagerul în vârstă de 39 de ani au suferit răni grave și au fost spitalizați cu leziuni care le pun viața în pericol. Un alt pasager al BMW-ului X5 a fost rănit grav, a patra persoană din mașină, ușor.

Șoferul unuia dintre cele două Audi A6, în vârstă de 19 ani, a scăpat nevătămat, în ciuda coliziunii, iar pasagerul său, de 19 ani, a fost rănit ușor. Șoferul de 20 de ani al celui de-al doilea Audi A6, a fost şi el rănit uşor. Alte 11 maşini parcate pe marginea drumului au fost avariate, unele foarte serios.

Sursa foto: bild


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

muzeul vaginului, vagina museum, londra, camden market, video, deschidere Unde se deschide primul muzeu dedicat vaginului: ”Nu este nimic ruşinos ori jignitor”! Video


horoscop 16 noiembrie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 noiembrie 2019. Vărsătorii au chef de distracție, iar Gemenii sunt imprevizibili


taylor swift, manageri, tiranie, Regina muzicii pop are parte de clipe de coşmar: „Fii o fetiţă cuminte şi ciocul mic!”


laurentiu duta, urgenta, spital, 3sud est, accident stupid, furculita plastic Laurențiu Duță, aproape de moarte! Solistul 3Sud-Est, operat de urgență la spital