Mondo News

Gerard Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă de incendiile din California! Foto în articol

Luni, 12 Noiembrie 2018 12:09
Scris de: Vlad Economu
Gerard Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă de incendiile din California! Foto în articol

Casa lui Gerard Butler se numără printre locuințele distruse în incendiile de vegetație care au cuprins statul american California în ultimele zile, iar actorul scoțian s-a întors la locul dezastrului de unde a publicat imagini pe rețelele de social media, potrivit mirror.co.uk, citat de Mediafax.

Actorul s-a numărat printre cele câteva zeci de mii de persoane care au fost evacuate în siguranță din calea incendiilor, însă casa sa a fost cuprinsă de flăcări. Profund tulburat, Gerard Butler s-a întors la locul dezastrului, cu o mască pe față, de unde a publicat imagini pe rețelele de social media.

“Vremuri dureroase pentru California. Mă simt inspirat de curajul, spiritul și sacrificiul de care au dat dovadă pompierii”, a scris acesta.

Pompierii din Los Angeles s-au luptat să controleze incendiile puternice, în care au murit până în prezent 31 de persoane și care au distrus sute de proprietăți. În mai puțin de două zile, peste 250.000 de persoane, inclusiv tot orașul Malibu, unde locuiesc unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, au fost evacuate.

Printre celebritățile care au fost evacuate s-au mai numărat familia Kardashian și Will Smith împreună cu soția și copiii. Locuințele familiei Kardashian au scăpat de incendii, dar Gerard Butler nu a fost la fel de norocos.

gerard-butler-e-devastat-casa-sa-din-malibu-a-ars-din-temelii

Sursa foto: instagram


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu


horoscop 24 iunie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iunie 2019. Capricornii au multe drumuri de făcut, iar Peștii sunt plini de energie