Mondo News

Gata cu distracția! Prognoza meteo pentru weekend anunță vânt puternic, frig și ninsori

Vineri, 12 Ianuarie 2018 13:55
Scris de: Vlad Economu
Gata cu distracția! Prognoza meteo pentru weekend anunță vânt puternic, frig și ninsori

Gata cu distracția, iarna începe să-și între în drepturi. Meteorologii au transmis, vineri, o informare meteorologică de răcire a vremii pentru întreaga țară, săptămâna viitoare fiind chiar ger în timpul nopții.

Astfel, începând din noaptea de vineri spre sâmbătă vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile sudice și la munte, iar sâmbătă local și în centrul și nord-vestul țării. Se vor înregistra viteze la rafală de 45…55 km/h, mai mari pe litoral și în sudul Banatului, de până la 60…70 km/h.

Intensificări temporare ale vântului vor mai fi duminică în Dobrogea, mai ales în zona litoralului, sudul Banatului și local în Muntenia. De asemenea, de vineri noaptea până duminică se vor semnala precipitații slabe cantitativ în majoritatea regiunilor. Acestea vor fi predominat sub formă de ninsoare în Oltenia, Transilvania și pe arii restrânse în Muntenia, mai ales lapoviță și ninsoare în Dobrogea, Banat și Crișana, iar local la munte și în Moldova va ninge. Se va forma polei.

Vor mai fi ninsori slabe cantitativ duminică pe litoral, sud-vestul Olteniei și sudul Banatului. Duminică temperaturile maxime vor fi preponderent negative, iar nopțile de la începutul săptămânii viitoare vor fi geroase îndeosebi în nordul, nord-estul și centrul țării.

Sursă foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

palarie, indiana jones, licitatie, suma uriasa, Pălăria lui Indiana Jones, adjudecată la licitație pentru o sumă incredibilă


klaus iohannis, bautura preferata, bere, carmen iohannis Care este băutura preferată a președintelui Iohannis! Soția sa l-a dat de gol


model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!