Mondo News

Game of Thrones. Sophie Turner aka Sansa Stark face dezvăluiri șocante: Am fost la un pas de sinucidere

Miercuri, 17 Aprilie 2019 14:26
Scris de: Vlad Economu
Game of Thrones. Sophie Turner aka Sansa Stark face dezvăluiri șocante: Am fost la un pas de sinucidere

Actrița britanică Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansei Stark din serialul “Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor”, a dezvăluit că a avut gânduri suicidale în adolescență, relatează tmz.com, potrivit Mediafax.

Afirmația a fost făcută în timpul unui interviu cu psihologul și realizatorul de televiziune american cunoscut ca Dr. Phil. Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani, a spus că numeroasele comentarii negative legate de personajul său au dus la o deteriorare a sănătății ei mintale.

Criticile pe care le primea constant pe rețelele de socializare online au făcut-o pe tânără – care avea 14 ani la debutul producției – să aibă îndoieli privind jocului său actoricesc și aspectul fizic. Lipsa de încredere a dus la apariția unor simptome ale depresiei, iar simpla îmbrăcare a costumelor personajului ei o făcea să izbucnească în plâns.

Citește și: GAME OF THRONES. UN ALGORITM DE INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ CALCULEAZĂ CINE ARE CELE MAI MARI ȘANSE SĂ MOARĂ ÎN SEZONUL 8

Actrița a dezvăluit că se gândea destul de des la sinucidere când era mai tânără, dar că nu se credea capabilă de a se răni. Problemele sale de sănătate mintală au făcut-o să apeleze la terapie și tratament, iar medicamentele împotriva depresiei au ajutat-o să își recapete încrederea în sine.

Turner a menționat că, după încheierea filmărilor pentru “Game of Thrones”, a luat o pauză pentru a se concentra asupra sănătății mintale. Aceasta i-a mulțumit logodnicului ei, cântărețul american Joe Jonas, pentru că a ajutat-o să-și găsească fericirea.

Pe lângă interpretarea personajului Sansa Stark din serialul “Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor”, actrița britanică Sophie Turner mai este cunoscută pentru apariții în filmele din seria “X-Men”, unde o joacă pe supereroina Jean Grey, devenită ulterior forța malefică Phoenix.

Sursa foto: TMZ


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video


bebelus, brazilia, foto, bebelus incruntat, medic, nastere Un bebeluș este faimos pentru modul în care s-a încruntat la fotograf imediat după naștere! Foto în articol


gigi becali, sex, fcsb, presa internationala, jucatori Gigi Becali iar a ajuns în presa din toată lumea! Declarația sa face înconjurul lumii


an bisect, calendar, traditii, curiozitati, 29 februarie Curiozități interesante despre anul bisect și ziua de 29 februarie! 13 la număr…