Mondo News

Game of Thrones, sezonul 8. De ce trebuie să moară dragonii

Miercuri, 10 Aprilie 2019 11:22
Scris de: Vlad Economu
Game of Thrones, sezonul 8. De ce trebuie să moară dragonii

În aceste momente ar trebui să fim măcar conștienți, dacă nu și pregătiți, că majoritatea personajelor din Game of Thrones vor muri în sezonul 8. Însă putem vorbi și despre victime nebănuite, dar a căror soartă pare deja petcetluită.

Dragonii, trebuie să moară, notează Mashable. George R.R. Martin a subliniat nu o dată că istoria se repetă. Este a doua venire a White Walkers, iar Daenerys este al doilea Targaryen cu trei dragoni pornit să cucerească Westeros.

Citește și: GAME OF THRONES, SEZONUL 8. ACTRIȚA GWENDOLINE CHRISTIE: ”VEŢI AVEA NEVOIE DE TERAPIE DUPĂ SFÂRŞITUL SHOW-ULUI”

Dacă ne amintim că la începutul poveștii s-a tot spus că magia a murit de multă vreme, putem spune că ființele magice responsabile cu distrugerea trebuie să dispară. Iar dragonii sunt la fel de distrugători ca White Walkers.

Nu poate fi o coincidență apariția celor trei dragoni în același timp cu revenirea ”Regelui Nopții”. Iar finalmente lumea oamenilor ar putea fi salvată doar dacă magia ar muri din nou.

Sursa foto: captura video


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”