Mondo News

GALERIE FOTO / Iris a revenit, in noua formula, pe scena Club A din Bucuresti

Joi, 26 Septembrie 2013 18:18
Scris de: Ioana Alexandra
GALERIE FOTO / Iris a revenit, in noua formula, pe scena Club A din Bucuresti

Legendara trupa rock Iris a urcat miercuri seara pe scena Club A din Bucuresti, oferind un concert de doua ore care a entuziasmat publicul.

Trupa Iris a revenit miercuri pe cea mai veche scena muzicala din Bucuresti, in Club A, pentru un concert de neuitat. Evenimentul, care face parte din cadrul seriei ”Muzica de Club A” trezeste amintiri frumoase membrilor trupei, intrucat faimoasa scena a clubului a jucat un rol important in consacrarea formatiei Iris, la fel ca si in cazul multor altor nume reprezentative pentru miscarea rock din Romania.

Fanii renumitei formatii Iris au asistat in numar mare la concertul din Bucuresti al trupei locatia vibrand pe ritmul melodiilor precum “Cine ma striga in noapte”, “Trenul fara Nas”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Baby”, “Somn bizar”, “De vei pleca” sau ”Sa nu crezi nimic“.

Formatia Iris a suferit cateva modificari in ultimul an, dupa plecarea lui Cristi Minculescu, solistul trupei fiind Toni Seicarescu. Insa, la sfarsitul lunii iunie formula s-a schimbat din nou, locul acestuia fiind luat de tanarul Rafael, ei ducand astfel mai departe cei 36 de ani de activitate ai trupei.

iris1

 

iris2

iris3

 

iris5

iris6

 

 

 

Sursa foto: Mondo News


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB