Mondo News

Gabriela Firea transmite un mesaj incendiar Guvernului PSD: Ne-am săturat!

Vineri, 21 Iunie 2019 16:11
Scris de: Vlad Economu
Gabriela Firea transmite un mesaj incendiar Guvernului PSD: Ne-am săturat!

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, atrage atenția Guvernului PSD că bugetul Bucureștiului este insuficient pentru toate lucrările publice, lucru pe care l-a afirmat de mai multe ori încă din 2018 și că speră ca, măcar acum, să se primească sumele necesare.

”Cand la finalul anului trecut si inceputul acestui an am atras atentia in nenumarate luari de atitudine publice, ca Bugetul Primariei Capitalei este masacrat, parca am vorbit in pustiu. Pe buna dreptate, celor din tara nu avea de ce sa le pese – au ei problemele lor -, iar cei din Bucuresti au tacut malc. Toti! Parca luptam pentru bugetul meu personal, nu al Primariei Generale : singura care achita facturile serviciilor publice pentru toata Capitala : subventii si investitii in transport public in comun, nefacute de peste 15 ani, subventii si investitii nefacute 30 de ani pentru termificare (apa calda si caldura), investitii in 19 spitale, 300 cladiri de consolidat )in 30 de ani s-au refacut doar 20), finalizare lucrari de infrastructura incepute, demararea altora noi, absolut necesare.

Am vorbit atunci raspicat si cu argumente in legatura cu pericolul care se abate peste noi. Toti cei care ar fi trebuit sa se sensibilizeze si sa nu permita amputarea bugetului erau preocupati cu alte teme.

Opozitia mea din Bucuresti – draga de ea : fara niciun proiect, fara nicio idee, fara niciun program/plan, doar cu Jos Firea in gura! -, a profitat din plin, bucurandu-se ca ne este diminuat dramatic bugetul. Cinism politic de inalt nivel!

Acum, cand se simt din plin “roadele” semanate, si am ajuns sa ne imprumutam pentru a plati factura la gazele consumate peste iarna, si cand suntem nevoiti sa mai reducem din cheltuieli, in asteptarea rectificarii bugetare din august, brusc s-au trezit unii din visare si isi dau seama ca ce spuneam acum cateva luni nu era victimizare sau vaicareala! Ci purul adevar!

Cu o postare pe FB, cu o incurajare in presa ostila mie, cu un comentariu neavenit, nu se repara bugetul peste noapte! Ii asigur, insa, pe toti detractorii mei ca vom iesi la liman si nu vom muri, asa cum spera vajnicii “luptatori” ai formelor fara fond.

In sfarsit, pare ca au inteles pana si criticii mei cei mai absurzi – neavand alt scop si ocupatie in viata – ca, ce sa vezi?

NU Firea a condus sau conduce Guvernul!

NU Firea a condus sau conduce Ministerul de Finante!

NU Firea a condus sau conduce PSD!

Am fost printre putinii care au avut luciditatea sa spuna lucrurilor pe nume cand si PSD, si imaginea guvernului, se mai puteau reface in ochii romanilor.

Imi pare acum ca toti am fost dizidenti! Sa nu se imbete cu apa rece cei ce cred ca oamenii pot fi pacaliti. Ei stiu mai bine decat ne imaginam faptele fiecaruia dintre noi. Si dinainte de politica, si din politica!

Cum ramane cu Bugetul Capitalei, victima pedepsei politice? Sa speram ca ne primim macar acum ce ni se cuvine, nu cerem nimic in plus, nu cersim! Este dreptul bucurestenilor din impozitul pe venit! Si rabdarea mea, si sunt convinsa ca si a bucurestenilor, este cam pe sfarsite. Iar ei stiu foarte bine cine le-a taiat bugetul nedrept si cine trebuie acum sa indrepte greseala, pentru ca are parghiile executive necesare.

Orice om de buna-credinta stie ca, daca ar fi depins de mine, cu totul si cu totul altfel stateau lucrurile!

Dar, poate nu e totul pierdut definitiv! De cand am intrat in politica, mi s-a spus ca am curaj, ca ma pun cu cine nu trebuie, ca nu am spatele asigurat. Cred in continuare ca cea mai indrazneata forma de curaj este doar sinceritatea. Il citez din memorie pe W.S. Maugham.” scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 noiembrie 2019, horoscop marti, horoscop azi horoscop zilnic Horoscop 19 noiembrie 2019. Racii pleacă la drum, iar Balanțele sunt într-un anturaj greșit


politie, romania, istorie, legi, Când aveau voie să te bată polițiștii bucureșteni din urmă cu 200 de ani?


alex bodi, bianca dragusanu, divort, dezvaluiri, Alex Bodi n-a mai rezistat și s-a dezlănțuit! A făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Când se pronunță divorțul


Mirepoix-sur-Tarn, franta, pod prabusit, video, un mort, Franța. Un pod s-a prăbușit în sud-vestul țării! Un mort și mai multe persoane dispărute! Video