Mondo News

Gabriela Firea reacţionează după condamnarea lui Liviu Dragnea şi situaţia generată în PSD de pierderea alegerilor

Luni, 27 Mai 2019 17:57
Scris de: Vlad Economu
Gabriela Firea reacţionează după condamnarea lui Liviu Dragnea şi situaţia generată în PSD de pierderea alegerilor

Gabriela Firea a reacţionat, luni seară, după condamnarea lui Liviu Dragnea şi situaţia generată în partid de această decizie şi de pierderea alegerilor. Primarul Capitalei să tonul schimbării modului de funcţionare al PSD, denunţând faptul că până acum deciziile au fost luate de un grup restrâns. Dincolo de aceste reproşuri voalate pentru Dragnea, Firea face apel la înţelegere în PSD, pentru ca liderii partidului să nu se “sfâşie” între ei.

“Ne aflăm într-un moment de răscruce și avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii importante, hotaratoare pentru evoluția noastră ca partid, dar și ca doctrină politică. Decizii care se vor rasfrânge si asupra ţării, implicit. Trebuie să înțelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci şi a modului de a face politică.

Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci şi de transformările majore care au avut loc în societate. Oamenii au așteptări din ce în ce mai mari, îndreptăţite, au la dispoziție instrumente prin care să comunice eficient.

Citește și: VIORICA DĂNCILĂ, PREGĂTITĂ SĂ PREIA CONDUCEREA PSD! PREMIERUL DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA ȘI VIITORUL PARTIDULUI

Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrans de persoane si nu pe o largă consultare în partid şi în societate, riscăm să pierdem mult mai mult. Uman, regret situaţia grea prin care trece acum dl. Dragnea. Îmi pare rău şi că această situație s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat și a societății românești în general.

PSD a avut multi simpatizanti si votanti. PSD avut multi oameni politici responsabili care au dus Romania în UE si NATO. Cred că trebuie să ne întoarcem la oameni, tineri şi seniori, să-i ascultam mai mult. Şi sigur se vor reîntoarce şi ei la noi. Important este să nu ne sfâşiem între noi, pentru putere. Solidaritatea şi învăţarea lecţiei să ne fie cuvintele de ordine”, a mai afirmat Gabriela Firea.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate


thailanda, fumat interzis, locuinte, Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea