Mondo News

Gabriela Firea pune tunurile pe Mihai Tudose! De ce se plânge primarul general al Capitalei

Sambata, 13 Ianuarie 2018 13:38
Scris de: Vlad Economu
Gabriela Firea pune tunurile pe Mihai Tudose! De ce se plânge primarul general al Capitalei

Nu uită și nu iartă! Gabriela Firea, primarul Capitalei, insistă să construiască Spitalul Metropolitan în Pipera, spre marginea Capitalei, dar aproape de Voluntari, subiectul urmând să fie rediscutat în ședința de consiliu de miercuri, după ce premierul Mihai Tudose nu a dat niciun răspuns la solicitarea adresată încă de anul trecut.

Inițial, Primăria Generală a cerut Guvernului un teren tot din Pipera, care aparține SRTV, dar pentru că Guvernul nu a zis nici da, nici ba, primarul Capitalei a pus ochii pe un imobil al RATB din același cartier. ”Se preia din administrarea Regiei Autonome de Transport București în administrarea directă a Consiliului General al Muncipiului București, imobilul situat în Șoseaua Pipera nr. 55, sector 2, în vederea realizării obiectivului de investiții ‘Spital Metropolian’”, se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței CGMB de miercuri, 17 ianuarie, informează România Tv.

Consilierul general Cătălin Deaconescu (PNL) a explicat de ce e firesc că premierul Tudose să își refuze colega de partid. ”Premierul Tudose a refuzat-o pe doamna Firea și nu a vrut să-i dea acest teren din Pipera, care este al SRTv. Și este normal să o refuze, pentru că acel teren este foarte departe de multe cartiere bucureștene și nu este normal să faci acolo un spital unde mulți bucureșteni nu vor putea ajunge”, a declarat Cătălin Deaconescu, citat de RTV.

Cartierul Pipera este, într-adevăr, mai departe de centrul Capitalei și de multe alte zone importante din celelalte sectoare, dar mai aproape de Voluntari, unde primar este soțul Gabrielei Firea, Florin Pandele (PSD).

Viceprimarul Aurelian Bădulescu (PSD) a comentat spunând că “e ca și cum ai vorbit la pereți, de aia s-a ajuns aici” și a susținut că știe de ce a refuzat premierul, “însă o las pe doamna Firea să facă publice aceste detalii”, a spus el. În martie anul trecut, Gabriela Firea anunța că Primăria Capitalei va investi 300 de milioane de euro în Spitalul Metropolitan. Ea a ales zona Pipera, foarte aglomerată, susținând că e accesibilă și aproape de aeroport.

Sursă foto: adevărul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

retragere, licitatie, sabie laser, star wars, luke skywalker Sabia cu laser a lui Luke Skywalker din primul film „Star Wars’”, retrasă din licitaţie


google plus, inchis, aprilie 2019, google Google+ va fi închisă în aprilie 2019


horoscop 11 decembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 11 decembrie 2018. Balanțele se ocupă de treburile gospodărești, iar Peștii au parte de altercații


miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video