Mondo News

Gabriela Cristea a născut din nou! Prezentatoarea tv a ales deja numele fetitei

, 17 Martie 2019 15:28
Scris de: Vlad Economu
Gabriela Cristea a născut din nou! Prezentatoarea tv a ales deja numele fetitei

Duminică, prezentatoarea TV Gabriela Cristea a născut pentru a doua oară! Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la clinica Sanador din Capitală, iar bucuria familiei este de nedescris.

Gabriela Cristea declara că a ales deja numele fetiței care urma să vină pe lume, numai că a dorit să păstreze secretul. Totuși, frumoasa prezentatoare i-a asigurat pe fani că va spune numele ales pentru fetiță imediat după naștere.

Citește și: UNUL DINTRE NUMELE EMBLEMATICE DIN PRO TV PLEACĂ DUPĂ 25 DE ANI! MOTIVUL DESPĂRȚIRII

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut”.

”Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională”, a explicat prezentatoarea de televiziune la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.

Sursa foto: Antena 1


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 mai 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 mai 2019. Berbecii au noroc chior, iar Balanțele au de luat o decizie importantă


adi minune, cosmin contra, refuz, umilinta, dedicatie Adi Minune i-a dat cu flit selecționerului Cosmin Contra într-un restaurant de fițe din Capitală


cristian tudor popescu, gica hagi, atac dur, vot, hent, alegeri europarlamentare Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Gică Hagi: ”Regele” n-are treabă cu țara. Votul e cu mâna, e henț!


emeli sande, Extraordinary being, single, lansare, video, youtube Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video