Mondo News

Gabriel Oprea a întors armele! Fostul ministru i-a dat decisiva lui Liviu Dragnea! Reacția liderului PSD

Vineri, 09 Martie 2018 00:20
Scris de: Vlad Economu
Gabriel Oprea a întors armele! Fostul ministru i-a dat decisiva lui Liviu Dragnea! Reacția liderului PSD

Gabriel Oprea revine în forță și îi aplică o lovitură directă lui Liviu Dragnea. Fostul ministru afirmă într-o postare pe Facebook, că au existat multe momente în care i-a acordat un ajutor “decisiv pentru destinul politic si chiar personal” al lui Liviu Dragnea.

Update: Liviu Dragnea, nu a dorit să comenteze declarațiile lui Gabriel Oprea, precizând că va vorbi mai multe după Congrestul PSD. Cu toate acestea, liderul PSD s-a arătat surprins, precizând că nu știe ce l-a apucat pe Gabriel Oprea să vorbească tocmai acum.

„Am citit acest editorial al dlui Oprea și nu credeam că poate să facă o asemenea greșeală. După Congres, o să povestesc ce a fost atunci. Nu înțeleg ce l-a apucat. E cam urât pentru dumnealui și pentru SRI.”, a declarat, vineri, Liviu Dragnea, care a negat că a fost camaradul lui Gabriel Oprea.

Știre inițială

Reacţia lui Oprea vine după declarația lui Dragnea care a spus: ”Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste expicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur n-are nicio legătură cu sistemul”.

Postarea lui Gabriel Oprea:

” Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaraţie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt. Astăzi mă opresc la două exemple”, îşi începe Oprea postarea.

Gabriel Oprea susţine că în 2004, când era ministrul Administraţiei Publice, iar Dragnea preşedintele CJ Teleorman, Dragnea l-a rugat să îl ajute să devină şeful preşedinţilor de Consilii Judeţene din PSD.

“La acel moment, PSD câştigase preşedinţia a 17 Consilii Judeţene. Pentru că m-a rugat să îl ajut, m-am întâlnit cu ei, în sediul din Ion Ionescu de la Brad şi i-am convins să-l voteze. Aşa a ajuns camaradul Liviu să fie şeful politic al preşedinţilor CJ din partid”, povesteşte Gabriel Oprea.

De asemenea, el afirmă că în anul 2015, Liviu Dragnea a apelat din nou la sprijinul său, de această data din postura sa de preşedinte al UNPR.

“M-a rugat să îl ajut să fie ales preşedintele PSD, în contextul în care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, aşa cum ştie toată presa prezentă acolo şi m-a rugat să-l sprijin. Liviu a ajuns preşedintele PSD şi cu ajutorul meu şi sprijinul UNPR”, mai scrie Oprea, care conchide, oarecum, ironic: “Camaradul la nevoie se cunoaşte”.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 aprilie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 aprilie 2018. Leii ar trebui să evite cheltuielile nesăbuite, iar Peștii au parte de niște reproșuri


pozitii sexuale populare, cele mai populare pozitii sexuale, pozitia sexuala preferata a romanilor, studiu Pozițiile sexuale preferate din Europa: Care este cea mai populară în România


cristian ionut ilie, fiu sabin ilie, santaj, condamnare, asistare zilnica, masura educativa, neprivare libertate, tribunalul ilfov Fiul minor al unui cunoscut fotbalist român, condamnat pentru șantaj! Ce pedeapsă a primit tânărul


exatlon, exatlon eliminare faimosi, geanina eliminata exatlon, eliminare exatlon Exatlon România. Se împuținează concurenții! Încă o eliminare din echipa Faimoșilor