Mondo News

FRF: 18 cluburi au primit licenţa de participare în Liga I, sezonul 2019/2020! 2 au fost respinse

Sambata, 25 Mai 2019 00:46
Scris de: Vlad Economu
FRF: 18 cluburi au primit licenţa de participare în Liga I, sezonul 2019/2020! 2 au fost respinse

Procesul de acordare a licenţei cluburilor, care au solicitat licenţa de participare la campionatul naţional Liga 1 pentru sezonul 2019-2020, s-a încheiat vineri, anunţă frf.ro, potrivit News.ro.

Au solicitat licenţa de Liga 1 următoarele cluburi:

Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA

Fotbal Club FCSB SA

Fotbal Club Viitorul SA

U Craiova 1948 Club Sportiv SA

Asociaţia Fotbal Club Astra

Asociaţia Club Sportiv ”Sepsi OSK” din Sfântu Gheorghe

Dinamo 1948 SA

Clubul Sportiv „Gaz Metan” Mediaş

Asociaţia Fotbal Club Botoşani

Asociaţia Club Sportiv Municipal Politehnica Iaşi

Fotbal Club Voluntari SA

Asociaţia Fotbal Club Hermannstadt

Asociaţia Fotbal Club Dunărea 2005 Călăraşi

Clubul Sportiv Concordia Chiajna

Asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte

Asociaţia CS FC Academica Clinceni

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj

Asociaţia Clubul Sportiv Petrolul 52

Clubul Sportiv Sportul Snagov SA

Fotbal Club Argeş

Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor – instanţa de fond – a acordat licenţa de participare la campionatul naţional Liga 1 în sezonul 2019-2020 primelor 18 cluburi menţionate mai sus, ca urmare a constatării îndeplinirii cerinţelor minime stabilite în Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar, ediţia 2018 (în continuare RNLC&FPF).

Instanţa de fond a respins cererea de acordare a licenţei formulată de Clubul Sportiv Sportul Snagov SA, în insolvenţă, şi a refuzat acordarea licenţei de participare la campionatul naţional Liga 1, în sezonul competiţional 2019-2020, întrucât clubul nu a prezentat un dosar complet, care să permită evaluarea îndeplinirii cerinţelor minime ale criteriului financiar, încălcând astfel prevederile art. 15 alin. 5 din RNLC&FPF.

Instanţa de fond a respins ca inadmisibilă cererea de acordare a licenţei formulată de Fotbal Club Argeş şi a refuzat acordarea licenţei de participare la campionatul naţional Liga 1, în sezonul competiţional 2019-2020, întrucât forma juridică de organizarea a clubului, de drept public, încalcă prevederile art. 11 alin. 1 din RNLC&FPF. Astăzi, 24 mai, s-a încheiat perioada de apel împotriva hotărârilor instanţei de fond, acestea rămânând definitive prin neapelare.

Sursa foto: FRF


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează