Mondo News

Franța. Gemene românce, găsite moarte într-un lac dintr-un parc din Paris

Vineri, 08 Martie 2019 19:30
Scris de: Vlad Economu
Franța. Gemene românce, găsite moarte într-un lac dintr-un parc din Paris

O descoperire macabră a fost făcută, vineri, în Parcul Monsouris, din Paris, Franța. Două cadavre au fost găsite, în lac. Conform primelor informații, acestea ar fi vorba despre trupurile a două surori gemene de origine română, în vârstă de 49 de ani.

Autoritățile spun că ar putea fi vorba despre o sinucidere, pentru că o scrisoare a fost găsită pe o bancă din apropiere. Poliția și pompierii au sosit trupurile celor două femei și au închis parcul pentru investigații, potrivit leparisien.fr.

Sursa foto: le monde


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video