Mondo News

Franta. Autorul atacului armat din Strasbourg a fost împușcat mortal de poliție

Vineri, 14 Decembrie 2018 03:26
Scris de: Vlad Economu
Franta. Autorul atacului armat din Strasbourg a fost împușcat mortal de poliție

Autorul atacului armat din Strasbourg a fost prins și împușcat mortal de poliţie joi seară, la două zile după ce a ucis trei persoane și a rănit alte 12.

Potrivit presei franceze, Cherif Chekkat, în vârstă de 29 de ani, era pe stradă în momentul în care a fost împușcat, în cursul unei operaţiuni desfăşurate în zona Lazaret din Strasbourg. Atacatorul a deschis focul asupra polițiștilor, iar aceștia au ripostat.

Cherif s-a născut în Strasbourg și era o persoană cunoscută de serviciile de securitate franceze drept o posibilă amenințare teroristă.

Înainte de atacul de marţi, fugarul a fost căutat în acea dimineaţă într-un caz de furt armat împreună cu „banda sa de răufăctori”, „care s-ar fi terminat rău” în august, cu o tentativă de omor.

Pe data de 11 decembrie, un bărbat a deschis focul în apropierea unui Târg de Crăciun din orașul francez Strasbourg. În urma atacului, trei persoane au murit, iar alte 12 au fost rănite. Imediat după ce au fost auzite focuri de armă, centrul orașului a fost evacuat, iar oamenii au încercat să se adăpostească.

Sute de agenţi de poliţie, jandarmi şi militari au fost mobilizaţi în centrul oraşului Strasbourg, pentru a-l prinde pe atacator. În acea seară, sediul Parlamentului European din Strasbourg a fost închis, iar eurodeputaţilor li s-a cerut să rămână în interior, a anunţat un purtător de cuvânt.

Sursa: le monde


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 martie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 martie 2019. Săgetătorii rezolvă niște probleme familiale, iar Peștii au nevoie de o schimbare


facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef