Mondo News

Fostul șef al DNA Timișoara, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul șase al instituției

Vineri, 15 Martie 2019 09:58
Scris de: Vlad Economu
Fostul șef al DNA Timișoara, Tamas Schiffbeck, s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul șase al instituției

Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis vineri dimineață. Tamas Schiffbeck a fost în fruntea instituției până în anul 2015.

Acesta s-a aruncat în gol de la etajul șase al clării în care se află sediul DNA Timișoara. Colegii procurorului au spus că acesta nu a dat niciun moment impresia că ar putea recurge la un asemenea gest.

Tamas Schiffbeck a venit la birou ca de obicei, a comunicat cu colegii săi, iar apoi a intrat în birou, a deschis geamul și s-a aruncat în gol fără să stea prea mult pe gânduri.

Conform colegilor, nimic nu anunța acest gest. Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Printre primii care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara, scrie pressalert.ro.

Bărbatul avea 48 de ani a lăsat în urmă o soție și doi copii. În urmă cu 17 ani, un alt procuror se arunca de la etaj

În primăvara lui 2002, pe 1 aprilie, fostul procuror Cristian Panait se arunca de la ultimul etaj al unui bloc din București. Panait avea 29 de ani și tocmai dispusese scoaterea de sub urmărire penală a procurorului Alexandru Lele, cel care îl anchetase pe un om de afaceri apropiat PSD. Panait a murit după 12 zile, la spital.

Sursa foto: pressalert.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 martie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 martie 2019. Săgetătorii rezolvă niște probleme familiale, iar Peștii au nevoie de o schimbare


facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef