Mondo News

Formula 1 va lansa un serial documentar pe platforma Netflix

Vineri, 08 Martie 2019 17:19
Scris de: Vlad Economu
Formula 1 va lansa un serial documentar pe platforma Netflix

Cea mai importantă competiţie automobilistică de pe planetă, Formula 1, în căutarea unui nou public, mai tânăr, va lansa vineri o ofensivă pe platforma video la cerere Netflix, prin difuzarea unei serii documentare, în 10 episoade, dedicat sezonului 2018, informează AFP, citată de Agerpres.

Cu o săptămână înaintea debutului Campionatului Mondial 2019, această serie pătrunde în culisele Formulei 1, pe care îşi propune “să o aducă în cultura populară”, a explicat Ellie Norman, directoarea de marketing şi comunicare din “Marele Circ”.

Colaborarea cu Netflix face parte din procesul de “democratizare” a Formulei 1, pe care l-au iniţiat noii proprietari din cadrul grupului american Liberty Media, începând din ianuarie 2017, în scopul de a reaprinde pasiunea faţă de această competiţie în rândul iubitorilor sporturilor cu motor.

Pe lângă revenirea anumitor curse pe posturile publice de televiziune şi organizarea de evenimente în oraşe, cu ocazia Marilor Premii, Formula 1 s-a deschis rapid, sub acest impuls, către noile media şi reţelele de socializare.

Parteneriatul cu Snapchat, competiţiile de eSports sau difuzarea online a curselor de Grand Prix au precedat această serie documentară, intitulată “Formula 1: Drive to Survive”, care nu va fi doar un simplu rezumat al celor 21 de curse, ci va prezenta anumite evenimente care au marcat sezonul, povestite de către piloţi, patroni de echipă şi apropiaţi, urmăriţi pe circuite, dar şi în viaţa de zi cu zi.

“Este un bun exemplu al schimbărilor care au loc în Formula 1. De când am deschis această nouă eră, un lucru care revine în mod regulat este că fanii vor să-i înţeleagă pe piloţi. Filosofia Formulei 1 este acum aceea de a se angaja în aceste domenii şi de a face din acest sport mai mult decât ceea ce se întâmplă pe pistă”, a apreciat directorul sportiv Ross Brown.

Sursa foto: formula 1


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 mai 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 mai 2019. Berbecii trebuie să-și pună ambiția la treabă, iar Capricornii pleacă la drum


top 30, femei frumoase, hollywood, actrite, senzualitate, galerie foto, video, marylin monroe, monica bellucci,frumusete, film, Hollywood, vedete, femei, foto, fotografii, nicole kidman, top, charlize theron, vot, clasament, poze, imagini, Jane Seymour, Sharon Stone, viral, Marilyn Monroe, Monica Bellucci, Catherine Zeta Jones, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Kim Basinger, top femei, femei frumoase, cele mai frumoase femei, top femei frumoase 30 cele mai frumoase femei din istoria Hollywood-ului! Senzualitate și șarm la superlativ! Galerie foto


luke perry, ultimul rol, once upon a time in hollywood, video, quentin tarantino Luke Perry, văzut pentru prima oară în rolul final! Secvențe din ultimul film în care a jucat, „Once Upon A Time In Hollywood“. Video


telekom, retragere, mass media, telefonie mobila, orange, RCS-RDS, abonati, telekom sport Șoc pe piața mass media! Telekom se retrage din România! Ce se întâmplă cu abonații