Mondo News

Focșani. O femeie a fost găsită fără suflare în propria locuință

Vineri, 08 Februarie 2019 12:47
Scris de: Vlad Economu
Focșani. O femeie a fost găsită fără suflare în propria locuință

O femeie de 52 de ani din Focșani a fost găsită moartă în casă. Medicii au ajuns la fața locului și au resuscitat-o, dar nu s-a mai putut face nimic.

Pompierii au ajuns vineri dimineața și au fost nevoiți să spargă ușa pentru a putea intra în apartament.  La locul indicat s-au deplasat modulul SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, potrivit Adevărul.

Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare şi au solicitat sprijinul medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care au constatat decesul.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut