Mondo News

Florin Pastramă, rupt cu bătaia în Capitală. Are răni serioase la cap! Foto în articol

Luni, 07 Octombrie 2019 16:38
Scris de: Vlad Economu
Florin Pastramă, rupt cu bătaia în Capitală. Are răni serioase la cap! Foto în articol

Clipe cumplite pentru Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte Sfăt a fost bătut cu bestialitate în plină stradă și, după cums e poate observa în imaginile surprinse la scurt timp după incidentul petrecut luni dimineață, s-a ales cu răni destul de grave, având capul bandajat în zona frunții, dar și leziuni la nivelul piciorului drept.

Potrivit informațiilor transmise de spynews.ro, fostul om de afaceri ar fi fost implicat într-un conflict produs în zona Fundeni din Capitală. Alături i-a stat în permanență  partenera sa de viață, cei doi fiind ulterior surprinși în timp ce discutau, vizibil afectați și speriați de momentele prin care au trecut. În jurul lor au putut fi observați mai mulți polițiști, dar și persoane care se plimbau agitate dintr-o parte în alta.

florinpastramabatut2-664x664

Recent, soțul lui Brigitte a sărbătorit un nou succes în lumea afacerilor. Mai concret, Pastramă a demarat lucrările pentru realizarea unuia dintre cele mai ambițioase proiecte ale sale, mini cartierul cu vile din Ștefănești. După ce a întâlnit-o pe actuala sa soție, cei doi și-au unit forțele, hotărâți să dea lovitura pe piața imobiliarelor.

Sursa foto: spynews.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție