Mondo News

Firea a răbufnit la adresa lui Victor Ponta: ”Toată ziua e cu mine în gură!” Edilul nu-l iartă nici pe Oprișan: ”Îmi este groază!”

Luni, 10 Iunie 2019 11:28
Scris de: Vlad Economu
Firea a răbufnit la adresa lui Victor Ponta: ”Toată ziua e cu mine în gură!” Edilul nu-l iartă nici pe Oprișan: ”Îmi este groază!”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a dezlănțuit la adresa fostului lider al PSD Victor Ponta. Firea susține că Ponta încearcă să crească în sondaje atacând PSD în mod inutil.

“Domnul Ponta nu mai știe ce să facă să crească în sondaje și toată ziua este cu mine în gură. A terminat cu domnul Dragnea și a trecut la mine, doamna Dăncilă și doamna Vasilescu. Am văzut că a recitat dintr-o poezie pe care cred că nu o știe. A spus că la președinția PSD se bat trei doamne fără șanse. Doamna Dăncilă, doamna Vasilescu și într-un final, plin de zeflemea conchide ‘Trei, Doamne, și toți trei’. Eu știam că acea poezie este despre un bărbat care și-a pierdut copiii pe front. Dacă Domnul Ponta nu știe acest lucru, e cam grav. O să îi trimit pe Whatsapp poezia.

A terminat răfuiala cu domnul Dragnea, acum începe cu doamna Dăncilă. Nu aștept să mă laude domnul Ponta, dar nici toată ziua cu mine în gură. Ce sunt eu? Muza lui politică”, a declarat Gabriela Firea.

Firea: Mi-e groază că Oprișan face strategia politică a PSD pentru Congres

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a spus că îi este groază de faptul că vicepreședintele PSD Marian Oprișan conduce grupul de lucru care elaborează strategia politică a partidului în vederea Congresului din 29 iunie.

„Mi-e groaza. Ma ingrozesc. Daca dupa elucubratiile spune de dl Oprisan CEX-ul trecut, ne mai bazam sa ne faca strategia politica a partidului, eu ce sa spun? O sa citesc partea din strategie care nu ii apartine”, a spus Firea, luni, la sediul central PSD.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu


horoscop 24 iunie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iunie 2019. Capricornii au multe drumuri de făcut, iar Peștii sunt plini de energie