Mondo News

Finala Europa League. Arsenal și Chelsea returnează 6.000 de bilete nevândute

Vineri, 24 Mai 2019 11:19
Scris de: Vlad Economu
Finala Europa League. Arsenal și Chelsea returnează 6.000 de bilete nevândute

UEFA se confruntă cu posibilitatea existenței unor mari zone cu scaune goale pe Stadionul Olimpic din Baku, întrucât fanii celor două echipe londoneze evită să facă o călătorie de aproape 5.000 km pentru finala de săptămâna viitoare, anunță Sky Sports.

Tunarii se așteaptă să aibă 4.000 de suporteri pe stadion, vânzând peste 3.000 de bilete și având cereri de încă 500 de la cluburi de fani din lume, inclusiv din Asia și Statele Unite. Între timp, Chelsea a vândut 2.000 de bilete din cele 6.000 alocate și a returnat diferența la UEFA. Cum termenul de vânzare a trecut pentru ambele cluburi, suporterii nu mai pot să cumpere bilete de la ele.

Citește și: FINALA EUROPA LEAGUE. FANII LUI CHELSEA ŞI ARSENAL SOLICITĂ SCHIMBAREA STADIONULUI

Ambele cluburi cred că au făcut tot ce puteau pentru a stimula participarea fanilor, inclusiv închiriind câte două avioane fiecare pentru a-i transporta spre răsărit. Dar costurile mari și numărul limitat de zboruri au fost factorii descurajatori pentru suporteri.

Cluburile sunt dornice acum să tragă linia și să se concentreze pentru partida finală, dar se vor confrunta din nou cu UEFA după ultimul fluier al arbitrului. Totuși, UEFA nu a primit bilete returnate de la sponsori din cele 2.000 alocate, dar care reprezintă sub 3% din capacitatea de 68.700 a stadionului. 

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, tentativa omor, casierita, benzinarie, video București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video


calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”