Mondo News

Finala Europa League. Arsenal și Chelsea returnează 6.000 de bilete nevândute

Vineri, 24 Mai 2019 11:19
Scris de: Vlad Economu
Finala Europa League. Arsenal și Chelsea returnează 6.000 de bilete nevândute

UEFA se confruntă cu posibilitatea existenței unor mari zone cu scaune goale pe Stadionul Olimpic din Baku, întrucât fanii celor două echipe londoneze evită să facă o călătorie de aproape 5.000 km pentru finala de săptămâna viitoare, anunță Sky Sports.

Tunarii se așteaptă să aibă 4.000 de suporteri pe stadion, vânzând peste 3.000 de bilete și având cereri de încă 500 de la cluburi de fani din lume, inclusiv din Asia și Statele Unite. Între timp, Chelsea a vândut 2.000 de bilete din cele 6.000 alocate și a returnat diferența la UEFA. Cum termenul de vânzare a trecut pentru ambele cluburi, suporterii nu mai pot să cumpere bilete de la ele.

Citește și: FINALA EUROPA LEAGUE. FANII LUI CHELSEA ŞI ARSENAL SOLICITĂ SCHIMBAREA STADIONULUI

Ambele cluburi cred că au făcut tot ce puteau pentru a stimula participarea fanilor, inclusiv închiriind câte două avioane fiecare pentru a-i transporta spre răsărit. Dar costurile mari și numărul limitat de zboruri au fost factorii descurajatori pentru suporteri.

Cluburile sunt dornice acum să tragă linia și să se concentreze pentru partida finală, dar se vor confrunta din nou cu UEFA după ultimul fluier al arbitrului. Totuși, UEFA nu a primit bilete returnate de la sponsori din cele 2.000 alocate, dar care reprezintă sub 3% din capacitatea de 68.700 a stadionului. 

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează