Mondo News

Filme interesante cu un deznodământ dezamăgitor! Scene finale de neînțeles pentru fani

, 10 Februarie 2019 19:10
Scris de: Vlad Economu
Filme interesante cu un deznodământ dezamăgitor! Scene finale de neînțeles pentru fani

Sfârșitul unui film este esențial în cinematografie. Acesta poate lega toate elementele acțiunii între ele, poate rezolva mistere și poate oferi răspunsuri la toate întrebările ivite de-a lungul intrigii, oferind publicului un ultim moment de satisfacție. Un film nereușit poate fi salvat de un sfârșit bun și invers. De aceea, editorii mai multor publicații de film i-au invitat pe cititori să numească doar câteva dintre filmele cu scene de final care i-au înfuriat.

Iată ce filme interesante cu deznodământ dezamăgitor se regăsesc pe listă:

My Sister’s Keeper
Principala nemulțumire a cinefililor a fost că scenariul a fost diferit de cartea care a inspirat filmul. În momentul în care și-au dat seama că au parte de un alt sfârșit decât cel la care se așteptau, cei din public au fost extrem de dezamăgiti.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Filmele cu Indy au avut întotdeauna o doză de supranatural, însă momentele inexplicabile ofereau un aer personajului și universului său. De aceea, fanii au fost extrem de supărați când, în “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, finalul a avut de-a face cu… cu extratereștri. Nu a mai existat niciun mister care să testeze imaginația spectatorilor; totul a fost explicat prin apariția unor ființe din afara globului terestru.

The War of the Worlds
“Războiul lumilor” este o poveste iconică și terifiantă, care a înfricoșat mai multe generații de ciefili. În varianta lui Steven Spielberg, oamenii au sperat însă să primească o intrigă aparte, care să îi surprindă. Din păcate pentru iubitorii genului, nici în acest film extratereștrii nu sunt uciși de de puterea omenirii, de muncă în echipă sau de inteligență, ci de bacterii.

I Am Legend
În principiu, finalul acestui film nu este dezastruos. Din păcate însă, pălește în comparație cu prima variantă gândită de regizor, în care monștrii nu încearcă să-l prindă și ucidă pe Neville, ci încearcă s-o recupereze pe femeie. Neville își dă seama de intențiilor lor, le-o înapoiază și apoi cele două tabere fac pace. Acesta ar fi fost un sfârșit mult mai plin de speranță, care ar fi recontextualizat întregul film și implicațiile adevărate ale obiectivului lui Neville.

Citește și: CELE 7 SERIALE DESPRE CARE SPECIALIȘTII SPUN CĂ NU AR TREBUI SĂ LE URMĂREȘTI NICIODATĂ SINGUR! VIDEO

Lucy
Scarlett Johannson ia, accidental, un drog care îi îmbunătățește capacitatea creierului și începe să afișeze abilitați stranii, cum ar fi telepatia. De-a lungul filmului, ea devine suficient de capabilă cât să-și modifice propria formă și să se îmbine cu calculatoarele pentru a deveni un supercomputer extraordinar ce conține toate cunoștințele despre univers.

Apoi, călătorește în timp, este martoră la Big Bang, atinge 100% din capacitatea creierului și depășește dimensiunea noastră, devenind una cu universul. Finalul e unul pe care unii sunt nevoiți să-l urmărească de mai multe ori pentru a-l înțelege. Nu pentru că ar fi complicat, ci pentru că îi lipsește sensul.

Spider-Man 3
Sfârșitul este la fel de dezamăgitor precum restul filmului. Acțiunea, spun fanii, conține prea multe elemente, pe care, scenariștii nu au reușit să le lege într-un mod armonios. După ce fiul lui Green Goblin moare pentru a-l salva pe Peter, filmul se termină într-o notă sumbră, la înmormântarea lui. Din păcate însă, următoarea secvență îi arătă pe Peter și Mary Jane dansând într-un club de noapte. Schimbarea tonului este imensă și subminează momentul puternic anterior.

La La Land
Deși a primit nenumărate nominalizări la Oscar și a fost apreciat de critici, mulți dintre fani sunt nemulțumiți de finalul care dă de înțeles că drumurile celor doi protagoniști s-au separat.

Înception
Este, pentru unii, filmul cu cel mai frustrant final din istoria cinematografiei. Ultima scenă din “Înception” a obsedat fanii încă de la lansarea filmului în 2010. Există numeroase teorii pe internet despre ce reprezintă secvența în care personajul lui Leonardo DiCaprio (Cobb) se întoarce la familia lui și dacă aceasta chiar reprezintă realitatea sau e încă un vis.

Sursa traducere: filmnow

 

 

 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video


horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!