Mondo News

FIFA PUSKAS AWARD 2017: Nominalizarile pentru cel mai FRUMOS GOL al anului! VIDEO

Luni, 09 Octombrie 2017 19:27
Scris de: Vlad Economu
FIFA PUSKAS AWARD 2017: Nominalizarile pentru cel mai FRUMOS GOL al anului! VIDEO

FIFA PUSKAS AWARD 2017. Oficialii Federatiei Internationale de Fotbal Ascociatie (FIFA) au anuntat luni care sunt cei trei finalisti ai premiului “Puskas”, acordat pentru cel mai frumos gol al anului.

Dintre cei trei, unul singur este un nume cunoscut in fotbalul mare, iar aici vorbim despre francezul Olivier Giroud, de la Arsenal Londra. Internationalul din Hexagon se dueleaza cu Deyna Castellanos, din Venezuela, si cu portarul sud-african Oscarine Masuluke.

Deyna Castellanos a fost nominalizata pentru golul marcat la Campionatul Mondial de fotbal feminin U17, cand a inscris cu un sut de la jumatatea terenului. Trebuie precizat ca Oscarine Masuluke este primul fotbalist african si primul goalkeeper ajuns in finala pentru premiul “Puskas”. El a fost nominalizat pentru golul din “foarfeca” marcat in poarta celor de la Orlando Pirates.

Nu in ultimul rand, Olivier Giroud a fost nominalizat pentru bijuteria de “lovitura a scorpionului” din duelul cu cei de la Crystal Palace.

Sursa video: youtube


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis