Mondo News

FIFA PUSKAS AWARD 2017: Nominalizarile pentru cel mai FRUMOS GOL al anului! VIDEO

Luni, 09 Octombrie 2017 19:27
Scris de: Vlad Economu

FIFA PUSKAS AWARD 2017. Oficialii Federatiei Internationale de Fotbal Ascociatie (FIFA) au anuntat luni care sunt cei trei finalisti ai premiului “Puskas”, acordat pentru cel mai frumos gol al anului.

Dintre cei trei, unul singur este un nume cunoscut in fotbalul mare, iar aici vorbim despre francezul Olivier Giroud, de la Arsenal Londra. Internationalul din Hexagon se dueleaza cu Deyna Castellanos, din Venezuela, si cu portarul sud-african Oscarine Masuluke.

Deyna Castellanos a fost nominalizata pentru golul marcat la Campionatul Mondial de fotbal feminin U17, cand a inscris cu un sut de la jumatatea terenului. Trebuie precizat ca Oscarine Masuluke este primul fotbalist african si primul goalkeeper ajuns in finala pentru premiul “Puskas”. El a fost nominalizat pentru golul din “foarfeca” marcat in poarta celor de la Orlando Pirates.

Nu in ultimul rand, Olivier Giroud a fost nominalizat pentru bijuteria de “lovitura a scorpionului” din duelul cu cei de la Crystal Palace.

Sursa video: youtube


Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

george alin anastasescu, patron colectiv, disparitie, marea britanie Unul dintre patronii clubului COLECTIV a DISPARUT! Unde s-ar fi ASCUNS acesta


horoscop, noiembrie 2017, horoscop noiembrie 2017, horoscop bani noiembrie, horoscop dragoste noiembrie, horoscop sanatate noiembrie, horoscop cariera noiembrie HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Previziuni astrale complete! Nu dati crezare ZVONURILOR


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI luni 23 octombrie 2017 HOROSCOP LUNI 23 OCTOMBRIE 2017. Atentie la CALATORII si ajutoare “prietenesti”


siena vuscan, fetita romanca, china, limba chineza, sonia vuscan Siena Vuscan, romanca de numai 7 ani care i-a dat pe spate pe chinezi! VIDEO