Mondo News

FIFA PUSKAS AWARD 2017: Nominalizarile pentru cel mai FRUMOS GOL al anului! VIDEO

Luni, 09 Octombrie 2017 19:27
Scris de: Vlad Economu
FIFA PUSKAS AWARD 2017: Nominalizarile pentru cel mai FRUMOS GOL al anului! VIDEO

FIFA PUSKAS AWARD 2017. Oficialii Federatiei Internationale de Fotbal Ascociatie (FIFA) au anuntat luni care sunt cei trei finalisti ai premiului “Puskas”, acordat pentru cel mai frumos gol al anului.

Dintre cei trei, unul singur este un nume cunoscut in fotbalul mare, iar aici vorbim despre francezul Olivier Giroud, de la Arsenal Londra. Internationalul din Hexagon se dueleaza cu Deyna Castellanos, din Venezuela, si cu portarul sud-african Oscarine Masuluke.

Deyna Castellanos a fost nominalizata pentru golul marcat la Campionatul Mondial de fotbal feminin U17, cand a inscris cu un sut de la jumatatea terenului. Trebuie precizat ca Oscarine Masuluke este primul fotbalist african si primul goalkeeper ajuns in finala pentru premiul “Puskas”. El a fost nominalizat pentru golul din “foarfeca” marcat in poarta celor de la Orlando Pirates.

Nu in ultimul rand, Olivier Giroud a fost nominalizat pentru bijuteria de “lovitura a scorpionului” din duelul cu cei de la Crystal Palace.

Sursa video: youtube


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB