Mondo News

Femeia cu cele mai lungi picioare a intrat în Cartea Recordurilor! Foto și video în articol

Joi, 11 Ianuarie 2018 14:01
Scris de: Vlad Economu
Femeia cu cele mai lungi picioare a intrat în Cartea Recordurilor! Foto și video în articol

Femeia a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare! Ekaterina Lisina din Rusia deține recordul mondial pentru cele mai lungi picioare din lume. Modelul are membrele de 132 cm și nu există ieșire în public în care să nu atragă privirile curioșilor că un magnet.

„Am fost foarte încântată când am primit acest titlu. Conduceam când am primit vestea cea mare și am fost la un pas să fac accident. Ce e special la a avea cele mai lungi picioare din lume? În primul rând, în opinia mea picioarele lungi sunt foarte frumoase. În al doilea rând îți aduce faima. Mai mult decât atât, pot merge mai repede decât ceilalți oameni.

lisina-1

Bărbaților le plac picioarele lungi, dar când ai cele mai lungi picioare din lume… e wow. Recordul acesta m-a ajutat și în carieră mea din baschet. Joc la nivel de profesionist. Am obținut medalii de bronz la jocurile olimpice și mi-a fost foarte greu să părăsesc lumea sportului pentru că a fost o parte importantă din viața mea. Sunt fericită acum și mă bucur că am devenit un model profesionist pentru că a fost visul meu de când aveam 15 ani.

Citeste si: CEA MAI PĂROASĂ FEMEIE DIN LUME S-A ÎNDRĂGOSTIT! CUM ARATĂ FATA DUPĂ CE S-A RAS PE FAȚĂ

Lucrez că model de aproximativ un an și am decis să aplic pentru titlul de modelul cu cele mai lungi picioare din lume din Cartea Recordurilor. Mă bucur că l-am obținut. Am 205 cm înălțime. Sunt și dezavantaje în a avea cele mai lungi picioare din lume. E dificil să-ți găsești pantaloni, blugi, să încapi în avion sau în mașină.

lisina

În adolescență am avut probleme la școală. Toți mă chinuiau, dar cu titlul de modelul cu cele mai lungi picioare din lume îmi doresc să fiu o sursă de inspirație pentru fetele care nu au suficientă încredere în sine din cauza felului în care arată”, a declarat rusoaica.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 11 decembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 11 decembrie 2018. Balanțele se ocupă de treburile gospodărești, iar Peștii au parte de altercații


miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video


cristiano ronaldo, provocare, lionel messi, transfer, italia Cristiano Ronaldo îi aruncă mănușa lui Lionel Messi: Să facă la fel ca mine! Îl aștept


ed sheeran, stars wars, rol, cantaret britanic Ed Sheeran va juca în viitorul film din saga “Star Wars”