Mondo News

FCSB a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru un titular

Joi, 12 Iulie 2018 15:55
Scris de: Vlad Economu
FCSB a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru un titular

FCSB a primit trei oferte tentante pentru fundașul sârb Bogdan Planic. Gigi Becali a refuzat însă propunerile, chiar dacă erau între 3 și 5 milioane de euro, anunțând că apărătorul în vârstă de 26 de ani poate pleca în schimbul a 10 milioane de euro, atât cât e clauză de reziliere.

“Am avut 3 oferte concrete pentru Planic, oferte clare, echipele erau din top 5 campionate din Europa. Băiatul știe ce înseamnă un club mare și știe că jucătorii nu se vând așa, după 6 luni, ca ciorapii. A înțeles, nu sunt probleme. Am vorbit cu băiatul, l-am pregătit psihic, pentru că ofertele zăpăcesc jucătorii. Clubul a zis că nu este de vânzare”, a spus Zvonko Milojkovic pentru Digi Sport.

Citește și:  CONSTANTIN BUDESCU ARE UN MARE REGRET LA PLECAREA DE LA FCSB! CE SPUNE ȘI DE GIGI BECALI

“Fiecare club are strategia lui. Mi se pare logic, pentru că el ține apărarea acolo. Așa că le-am transmis celor care l-au dorit să nu îmi mai trimită oferte. Băiatul s-a concentrat în pregătire, în amicale. El nici nu m-a mai întrebat de oferte. Sumele oferite au fost între 3 și 5 milioane de euro. Singura sumă pe care ar putea pleca și care nu se poate refuza, este de 10 milioane de euro, ceea ce reprezintă clauza de reziliere”, a adăugat impresarul.

Bogdan Planic a ajuns la FCSB în vara anului trecut, de la Vojvodina, în schimbul a 300.000 de euro. 36 de meciuri a jucat Planic pentru FCSB în sezonul precedent, reușind un gol și un asist.

Sursă foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis