Mondo News

FC Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Leo Messi! Anunțul făcut de catalani

Sambata, 14 Septembrie 2019 13:37
Scris de: Vlad Economu
FC Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Leo Messi! Anunțul făcut de catalani

FC Barcelona ia în calcul să îl transfere pe Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain, după ce a ratat transferul lui Neymar, anunţă presa catalană.

Conform ziarului de casă al campioanei Spaniei, Mundo Deportivo, oficialii Barcelonei îl consideră pe campionul mondial înlocuitorul perfect pentru Lionel Messi. ”La Barcelona se discută ideea de a-l transfera pe francez, mai tânăr decât Neymar, fără accidentări şi care nu generează diviziune între club şi fani”, scrie Mundo Deportivo.

La 20 de ani, Kylian Mbappe este cel mai valoros fotbalist al lumii, fiind cotat la 200 de milioane de euro de specialiştii de la Transfermarkt.de. Francezul a trecut deja pragul de 100 de goluri în carieră şi are în palmares, printre altele, titlul de campion mondial cucerit în vara anului 2018.

Contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona îl autorizează să plece sezonul viitor, dar el va juca la catalani încă “mulţi ani”, a declarat, vineri, preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu. “Nu sunt îngrijorat deloc, ştiu că Leo este foarte ataşat de Barcelona şi  va juca aici nu doar până în 2021, ci încă mulţi ani”, a declarat Bartomeu.

Contractul pe patru sezoane semnat de Messi în 2017 conţine o clauză prin care el poate pleca înainte de ultimul an contract. Joi, cotidianul El Pais a scris că jucătorul şi-a rezervat opţiunea de a părăsi gruparea catalană dacă doreşte până în 2021, la final de sezon. El Pais a notat că Messi îşi poate rezilia contractul semnat în 2017 în orice an la 30 iunie, totul depinzând de ce doreşte şi cum se simte în momentul respectiv.

Lionel Messi nu vrea deocamdată să negocieze o nouă prelungire a contractului cu FC Barcelona. Lionel Messi şi-a prelungit în noiembrie 2017 contractul cu FC Barcelona şi are la clubul catalan o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

Sursa foto: sport.es


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video