Mondo News

Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”

Luni, 16 Septembrie 2019 17:16
Scris de: Vlad Economu
Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”

Persoanele din anturajul fiului lui Gino Iorgulescu susțin că Mario se considera un “copil neiubit” în momentele în care abuza de alcool și de droguri.

“Mario e fix prototipul de băiat de bani gata, neținut în frâu. Avea figuri, suferea de interlopisme, dar când bea și trăgea începea să plângă. Plângea că nu e iubit. Că nu a fost, că e certat cu mama lui de mic”, a povestit, sub protecția anonimatului, un tânăr din anturajul fiului președintelui LPF, Gino Iorgulescu, potrivit GPS.ro.

Un fost mare internațional român, apropiat de familia Iorgulescu, le mărturisea zilele trecute apropiaților că “Mario a crescut într-o familie încercată de mari tensiuni interioare”.

Citește și: MARIO IORGULESCU ERA CUNOSCUT POLIȚIȘTILOR ANTIDROG CA UN CAL BREAZ! ”CONSUMA ȘI 3, 4 GRAME PE ZI”

Dosarul lui Mario Iorgulescu a fost reluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Deocamdată, urmarirea penală este tot în rem, pentru aceleași infractiuni. Nimeni nu a fost audiat încă în acest dosar, potrivit surselor Antena 3.

Sursa foto: facebook / Mario Iorgulescu


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție