Mondo News

Fanii serialului ”Anatomia lui Grey”, în stare de șoc! Unul dintre personajele principale părăsește show-ul după 15 ani

Sambata, 11 Ianuarie 2020 16:42
Scris de: Vlad Economu
Fanii serialului ”Anatomia lui Grey”, în stare de șoc! Unul dintre personajele principale părăsește show-ul după 15 ani

Fanii serialului „Anatomia lui Grey” sunt în stare de șoc! Unul dintre cele mai „longevive” personaje va dispărea de pe micile ecrane. Actorul Justin Chambers (primul din dreapta), care îl joacă Alex Karev, a anunțat că părăsește celebrul show, după 15 ani.

„Nu există niciun moment bun pentru a îți lua adio de la un serial și de la un personaj care mi-a definit mare parte din viață, în ultimii 15 ani. De ceva timp, însă, am sperat că voi avea parte de diversitate în privința rolurilor și a alegerilor pe care le fac în carieră. Acum, când împlinesc 50 de ani și sunt încurajat de soția mea și cei cinci copii minunați pe care îi avem, cred că este timpul”, a anunțat Justin Chambers într-un comunicat de presă, citat de CNN.

Citește și: SHAKIRA DEZVĂLUIT DE CE NU VREA SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ CU GERARD PIQUE

Ultima apariție a lui Alex Karev a fost în episodul difuzat pe 14 noiembrie. Se pare că personajul lui Justin Chambers nu a avut parte de o plecare spectaculoasă. Nu se știe încă la ce s-au gândit producătorii în continuare și cum vor face față plecării unuia dintre cei mai populari actori din serial. În cele mai recente epsioade, personajul interpretat de Chambers era prins în schmbări importante: un nou job și o soție care a acceptat să aibă grijă de un orfan. 

Justin Chambers a fost unul dintre puținii actori care au apărut în serial încă de la debut. Singurii care au fost de la începutul show-ului și încă sunt parte din echipă sunt: Ellen Rompeo, James Pickens Jr. și Candra Wilson. 

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul