Mondo News

Fanii lui Michael Schumacher sunt devastați! ”În cazul său nu se pot face miracole!”

Marti, 01 Octombrie 2019 15:20
Scris de: Vlad Economu
Fanii lui Michael Schumacher sunt devastați! ”În cazul său nu se pot face miracole!”

Veste tristă pentru fanii și familia lui Michael Schumacher. La începutul lunii septembrie, fostul campion de Formula 1 a fost transferat la Philippe Menasché, un specialist cu o reputație fără pată ceea ce privește cercetarea celulelor stem.

Din nefericire, Philippe Menasché afirmă că, în cazul lui Michael Schumacher nu se pot face miracole. „Nu se pot face miracole. Eu si echipa mea nu facem experimente, e un termen abominabil ce nu are loc in medicina.

Este adevărat că eu am fost primul care a făcut un transplant de celule stem la inimă, dar ciclul de teste clinice s-a terminat în urmă cu doi ani”, a spus Philippe Menasché, în cotidianul La Repubblica, conform sport.ro.

Michael Schumacher a fost dus la Paris pentru un tratament cu celule stem, iar fanii săi au așteptat cu speranță primele informații referitoare la acest demers.

Sursa foto: sport


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!