Mondo News

Facebook lansează o nouă funcție. Ce vor putea face utilizatorii

Joi, 05 Septembrie 2019 20:54
Scris de: Vlad Economu
Facebook lansează o nouă funcție. Ce vor putea face utilizatorii

Facebook a lansat o funcție nouă. Este vorba despre Facebook Dating, care permite utilizatorilor de peste 18 ani să întâlnească potențiali parteneri romantici.

Aceasta funcție va apărea ca o filă nouă în aplicație. Persoanele care optează pentru Dating își pot crea un profil separat de cel principal de pe Facebook.

Facebook va sugera tot felul de potriviri pe baza preferințelor pe care le exprimați atunci când vă creați profilul, alături de interesele și activitatea de pe rețeaua socială.  Aplicația vă permiteți să dați un like și un mesaj oricărui profil pe care îl întâlniți în cadrul noii funcții, potrivit Verge.

Nu vă veți putea vedea prietenii de pe Facebook în această aplicație decât dacă folosiți funcția „secret crush”. Dacă amândoi vă dați like, veți primi o notificare care vă va anunța acest lucru.  Noua funcție este disponibilă momentan în 20 de țări, în SUA, Brazilia, Canada, Chile, Ecuador, Mexic, Thailanda, Singapore, Vietnam etc. Nu sunt incluse deocamdată țări din Europa, însă e posibil să apară ulterior.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor