Mondo News

Exchange-ul Cryptopia a fost victima hackerilor! Suma sustrasă

Marti, 15 Ianuarie 2019 15:32
Scris de: Vlad Economu
Exchange-ul Cryptopia a fost victima hackerilor! Suma sustrasă

Exchange-ul de crypto monede Cryptopia este în prezent nefuncțional din cauza unui atac al hackerilor. Exchange-ul a făcut anunțul pe Twitter, declarând că “a suferit un atac cibernetic care a dus la pierderi semnificative”.

Nu au fost furnizate informații privind valoarea pierderilor și numărul conturilor afectate sau despre eventualele măsuri de rambursare a utilizatorilor. Site-ul exchange-ului, inclusiv pagina de suport tehnic și blogul, este în prezent complet offline, cu un anunț în care se menționează: “Cryptopia este în prezent în modul de întreținere neprogramată. Ne vom întoarce în curând”.

Citeste si: PRĂBUȘIREA PREȚULUI BITCOIN A CONDUS LA PIERDERI DE JOBURI ÎN START-UP-URI DE CRYPTO MONEDE

Între timp, tweet-urile de la Whale Alert, care urmărește tranzacțiile mari de pe piața crypto, au indicat că 19.391 de crypto monede ether (ETH), în valoare de aproape 2.44 milioane de dolari și circa 48 milioane de monede digitale Centrality (CENNZ), în valoare de aproximativ 1.18 milioane dolari, au fost transferate de pe Cryptopia în portofele electronice necunoscute pe data de 13 ianuarie. Nu este clar dacă aceste crypto monede au fost mutate de hackeri sau de exchange.

Cryptopia a mai menționat în postarea sa pe Twitter că au fost anunțate agențiile guvernamentale relevante, inclusiv poliția din Noua Zeelandă și poliția cibernetică – High-Tech Crimes Unit – care “investighează împreună și în mod activ problema ca pe o infracțiune majoră și ne ajută cu sfaturi”.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot