Mondo News

Evadare cu sfârșit tragic în Venezuela: Zeci de oameni au murit

Joi, 29 Martie 2018 13:13
Scris de: Vlad Economu
Evadare cu sfârșit tragic în Venezuela: Zeci de oameni au murit

68 de oameni au murit într-un incendiu izbucnit într-o secție de poliție din orașul Valencia, din Venezuela, în urma unui protest declanșat de deținuți. Potrivit BBC, mai mulți deținuți au dat foc unor saltele, în încercarea de a evada din celule.

Poliția statului Carabobo a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa rudele deținuților care au înconjurat secția de poliție. Potrivit martorilor, zeci de deținuți ar fi murit intoxicați cu fum. Printre victime s-ar putea număra și femei sau copii care se aflau în vizită la deținuți.

Jesus Santander, reprezentant al statului Carabobo, a precizat că un polițist a fost împușcat în timpul încercării deținuților de a evada și a adăugat că pompierii au focul sub control.

Sursă traducere: Mediafax


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!