Mondo News

Europarlamentarul PPE Ramona Mănescu s-a întâlnit cu H.E. Hamad Bin Abdulaziz Al-Kawari

Luni, 19 Martie 2018 10:33
Scris de: Vlad Economu
Europarlamentarul PPE Ramona Mănescu s-a întâlnit cu H.E. Hamad Bin Abdulaziz Al-Kawari

Europarlamentarul PPE Ramona Mănescu s-a întâlnit, luni, cu H.E. Hamad Bin Abdulaziz Al-Kawari, viceprim-ministru și fost ministru al culturii, artei și patrimoniului din Qatar.

H.E. Hamad Bin Abdulaziz Al-Kawari este o autoritate recunoscută la nivel internațional și un diplomat foarte calificat, care și-a dedicat viața pentru promovarea culturii și a moștenirii Qatarului la nivel mondial.

La întâlnirea dintre Ramona Mănescu și H.E. Hamad Bin Abdulaziz Al-Kawari a participat și Fariba Mavaddat, un jurnalist proeminent.  Cei trei au discutat despre proiectele culturale și educative ale Qatarului. „Inițiativa Qatarului în acest domeniu merită emulată, iar întâlnirea noastră s-a axat pe promovarea sa și pe oferirea unei vizibilități mai bune pe scena internațională”, a declarat europarlamentarul Ramona Mănescu la finele întâlnirii.

logogroup_RO_white-font

Sursa foto: facebook / Ramona Mănescu


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu