Mondo News

EURO U21. Cod roșu de caniculă la Germania – România! UEFA rămâne impasibilă

Joi, 27 Iunie 2019 13:41
Scris de: Vlad Economu
EURO U21. Cod roșu de caniculă la Germania – România! UEFA rămâne impasibilă

Autoritatile locale din Bologna, orasul care gazduieste meciul dintre Romania si Germania, din semifinalele Campionatului European de tineret, au decretat cod rosu de canicula pentru zilele de joi si vineri.

Valul de caldura care a lovit Europa in aceasta perioada afecteaza serios Italia, acolo unde temperaturile au crescut extrem de mult. Pentru Bologna, joi dupa-masa sunt prognozate 40 de grade Celsius, abia in jurul orei 20:00 asteptandu-se 38 de grade Celsius. Si noaptea va fi una “de foc”, cu peste 30 de grade Celsius in termometre.

Citește și: EURO U21. GERMANIA-ROMÂNIA, 19.00, TVR1 / ENTUZIASMUL NU ESTE SUFICIENT PENTRU CALIFICAREA ÎN FINALĂ

Italienii au transmis si cateva sfaturi pentru zilele in care este in vigoare codul rosu de canicula, printre acestea fiind acelea de a bea multa apa, de a verifica parintii, prietenii si vecinii si, atentie, de a evita iesirile din casa si activitatile sportive in intervalul 12:00 – 18:00.

Duelul dintre Romania si Germania de la Euro este programat sa inceapa chiar la ora 18:00, atunci cand temperatura este asteptata sa ramana la nivelul maxim de 40 de grade. Cele doua federatii au incercat sa ii convinga pe cei de la UEFA sa amane partida sau sa o reprogrameze la o ora mai tarzie, insa forul continental a ramas inflexibil.

In aceste conditii, cei 22 de jucatori ce vor intra pe teren vor trebui sa faca temperaturii ridicate, dar si umiditatii sufocante, gazonul fiind udat inaintea fluierului de start. Este de asteptat ca arbitrul de centru a acorde mai multe pauze de hidratare pe parcursul meciului, existand o recomandare FIFA in acest sens.

Sursa foto:


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct


Electric Castle 2019, festival, bontida, limp bizkit, jared leto, florence, castel banffy, the machine, editia 7 Electric Castle 2019. Care sunt capetele de afiş ale ediției cu numărul 7


razvan zamfir, afc hermannstadt, filip jazvic, bataie, reziliere contract Bătaie în Liga I. Un oficial a fost bătut măr de un fotbalist! Incidentul a avut loc în sediul clubului